-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 11

Siūloma tikrinti pretendentų į valstybės tarnautojus praktinius sugebėjimus

Vyriausybė siūlo Seimui keisti priėmimo į valstybės tarnautojų pareigas tvarką įtvirtinant galimybę patikrinti, kaip pretendentai atlieka praktinę užduotį.
Darbo vieta
Darbo vieta / Photos.com

Tobulinant Valstybės tarnybos įstatymą, taip pat siūloma nustatyti, kad ministrai tvirtintų didžiausią leistiną pareigybių skaičių ministerijose ir įstaigose prie ministerijų, ministrai arba jų įgalioti asmenys – kitose ministro valdymo sritims priskirtose valstybės institucijose ir įstaigose, o Vyriausybės nutarimu siūloma reglamentuoti tik bendrą didžiausią leistiną pareigybių skaičių atitinkamoje ministerijoje ir kitose atitinkamo ministro valdymo sričiai priskirtose valstybės institucijose ir įstaigose, teigiama pranešime spaudai.

Taip pat siūloma supaprastinti ir sutrumpinti konkursų skelbimo procedūrą, atsisakyti konkursų skelbimo „Valstybės žinių“ priede „Informaciniai pranešimai“ ir apie konkursus skelbti tik Valstybės tarnybos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos interneto tinklalapyje www.vtd.lt ir įstaigos, organizuojančios konkursą , tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius