Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 05 26

Siūloma valstybės parama nepasiturintiems gyventojams, atnaujinusiems savo būstus

Vyriausybė, Seimo paprašyta pateikti savo išvadą, pritarė siūlymui patikslinti Piniginės socialinės paramos nepasiturinčioms šeimoms ir vieniems gyvenantiems asmenims įstatymą, numatant lengvatas nepasiturintiems gyventojams, atnaujinantiems savo būstus.
santaupos, pinigai
Pinigai / 15min.lt nuotr.

Pakeitimais numatyta apmokėti kreditą ir palūkanas ne tik tiems nepasiturintiems gyventojams, kurie dalyvauja Daugiabučių namų atnaujinimo (modernizavimo) programoje, bet ir įgyvendinantiems ar anksčiau įgyvendinusiems analogiškus būsto atnaujinimo projektus, teigiama pranešime spaudai.

Įsigaliojus įstatymo pataisoms nepasiturintys daugiabučių namų butų savininkai, turintys teisę į būsto šildymo išlaidų kompensaciją, galės gauti kredito ir palūkanų kompensaciją, nepriklausomai nuo to, kokioje namo modernizavimo programoje jie dalyvavo.

Kompensacija už kreditą ir palūkanas būtų mokama tiek šildymo, tiek nešildymo sezonu per sutartyje nustatytą kredito grąžinimo laikotarpį, pervedant ją bendrojo naudojimo objektų valdytojui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius