Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 15

Skaitytojo informacija: chuliganas ant motorolerio šiurpino Vilniaus vairuotojus (video)

Skaitytojas Karolis redakcijai atsiuntė filmuotą medžiagą, kurioje matosi, kaip Vilniuje, Konstitucijos prospekte, motorolerio vairuotojas per plauką išvengė susidūrimo su troleibusu, o vėliau gatvėje išdarinėdamas akrobatinius triukus šiurpino eismo dalyvius.
Mopedas
Motoroleris / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip redakcijai rašo skaitytojas, motorolerio vairuotojas trečiadienį apie 16 val. dideliu greičiu skriejo Konstitucijos prospektu Pedagoginio universiteto žiedinės sankryžos link. Didžiąją kelio dalį vairuotojas laikė transporto priemonę pakėlęs ant galinio rato, kojomis išdarinėjo akrobatinius triukus ir vos nesitrenkė į troleibusą.

„Pradėjau filmuoti, o tai, pasirodo, jį dar labiau paskatino siausti. Eismui sustojus, jis pradėjo piešti saules vidurinėje iš trijų eismo juostų, o vėliau nurūko toliau“, – rašo skaitytojas Karolis.

Motoroleris buvo be valstybinio registracijos numerio, o pats jo vairuotojas su šalmu, todėl, kaip teigia skaitytojas, susekti pavojingai vairuojantį vaikiną bus sudėtinga.

VIDEO: Motorolerio vairuotojas šiurpino vairuotojus

Skaitytojui Karoliui 15min.lt dėkoja už atsiųstą informaciją ir vaizdo medžiagą!

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius