-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 28

Skaitytojo informacija: Vilniuje vėl degė apleistas namas, sulaikytas vienas žmogus (nuotraukos, atnaujinta 19.39 val.)

Skaitytojai Donatas P., Šarūnas, Vaidas ir kiti redakciją informavo, kad Vilniuje, Ukmergės gatvės gale, vėl degė apleistas namas. Skaitytojas Jonas J. informuoja, kad įvykio vietoje policija sulaikė įtartiną automobilį ir jo vairuotoją.
Gaisras Ukmergės g.
Gaisras Ukmergės gatvėje / 15min.lt skaitytojo Vaido nuotr.

Gaisras kilo apie 17.30 val. Ukmergės gatvės gale, priešais prekybos centrą BIG.

„Pastaruoju metu Ukmergės gatvės pabaiga lyg apsėsta – jau antras gaisras per kelias dienas. Ir vėl... Šį kartą Perkūnkiemio pakraštyje dega namas", – redakcijai rašo skaitytojas Donatas P.

15min.lt žiniomis, greta Perkūnkiemio užsiliepsnojo apleistas medinis namas. Į gaisro vietą atvykus ugniagesiams, namas jau degė atvira liepsna.

Apie 17.54 val. ugnies plitimas buvo sustabdytas, pranešta, kad gaisras lokalizuotas. Apie 18.25 val. ugnis buvo užgesinta.

Pirminiais duomenimis, žmonių per incidentą nenukentėjo, nors įvykį stebintiems žmonėms galėjo pasirodyti kitaip. Kaip 15min.lt informavo Vilniaus ugniagesiai, greta gaisro vietos esančioje pievoje buvo aptiktas miegantis benamis. Jis buvo smarkiai apsvaigęs, greitosios pagalbos medikams sunkiai sekėsi jį pažadinti.

Gydytojai benamį išvežė į ligoninę, ugniagesiai teigia, kad jis tiesiogiai su gaisru nėra susijęs.

Skaitytojas Eimantas G. redakcijai pranešė, kad gesindami gaisrą ugniagesiai negalėjo atsiginti ir gausios mokyklinukų armijos, iš aplinkinių namų subėgusių pažiūrėti gaisro.

Tuo tarpu skaitytojas Jonas J. redakciją informavo, kad praėjus valandai po gaisro pradžios įvykio vietoje policija patikrino automobilį BMW, kuris visą laiką stovėjo greta gaisravietės. Po kiek laiko pareigūnai automobilio vairuotoją išvežė į policijos komisariatą.

Skaitytojas Jonas J. atsiuntė ir nuotraukų, iš kurių matyti, kaip pareigūnai tikrina įtartiną automobilį.

15min.lt žiniomis, automobilis BMW patikrintas pareigūnams iš gyventojų gavus informacijos, kad gaisras kiloiš karto po to, kai ši mašina skubiai nuvažiavo nuo suliepsnojusio namo.

Policija jau nustatė, kad sulaikytas BMW vairuotojas gyvena netoli gaisravietės. Kol kas nežinia, ar jis bus oficialiai įtartas dėl padegimo.

Šis namas Ukmergės gatvės gale buvo gerai žinomas sostinės pareigūnams. Jame ne kartą rasta negyvų žmonių. Namas yra degęs ir anksčiau. Prieš kelerius metus čia buvo nužudytas žmogus, vėliau namą bandyta sudeginti.

Prieš kelias dienas Ukmergės gatvėje, visai netoli vietos, kur gaisras kilo antradienį, užsiliepsnojus apleistam namui, žuvo du žmonės. Įtariama, kad tąkart pastatas galėjo būti padegtas.

Jei norite peržiūrėti skaitytojų atsiųstas nuotraukas iš įvykio vietos, spauskite čia.

Kitą skaitytojo nuotraukų atsiųstų nuotraukų galeriją galima peržiūrėti paspaudus čia.

Dėkojame skaitytojams Donatui P., Šarūnui, Tadui, Laimonui, Jonui J. , Eimantui G. ir Vaidui už informaciją ir nuotraukas!

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius