Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 09 13

Skelbiamas konkursas į Valstybinės teismo psichiatrijos tarnybos vadovo pareigas

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia konkursą Valstybinės teismo psichiatrijos tarnybos (VTPT) direktoriaus pareigoms užimti. Pretendentai, pasiryžę imtis lyderystės prisidedant prie novatoriškos teismo psichiatrijos kūrimo Lietuvoje, kviečiami teikti paraiškas iki 2023 m. rugsėjo 27 d., rašoma SAM pranešime spaudai.
Medikų bendruomenė rengia mitingą prie sveikatos apsaugos ministerijos
Sveikatos apsaugos ministerija / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Kviečiu vadovus, kuriems svarbu ne tik organizaciniai tikslai, tačiau ir aukštesnė misija, tarnystė Lietuvai, kandidatuoti į tarnybos vadovus ir stiprinti pasitikėjimą valstybe savo kasdienine veikla“, – teigia sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

VTPT prisideda prie vienos svarbiausių valstybės funkcijų – teisingumo užtikrinimo, atlikdama psichiatrijos ir psichologijos ekspertizes pagal ikiteisminio tyrimo teisėjo ar teismo nutartis, teikdama išvadas pagal prokurorų ir ikiteisminio tyrimo įstaigų pareigūnų užduotis, teikdama metodinę pagalbą teismams, prokuratūroms ir ikiteisminio tyrimo įstaigoms, ugdydama ekspertus ir vykdydama kitas funkcijas.

Pretenduoti į VTPT direktoriaus pareigas kviečiami asmenys, turintys aukštojo mokslo kvalifikaciją, įgytą baigus universitetines sveikatos mokslų, socialinių mokslų, teisės arba verslo ir viešosios vadybos studijų krypčių grupės studijas ir įgijus magistro kvalifikacinį laipsnį (arba lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją) ir ne mažesnę kaip 2 metų vadovaujamo darbo patirtį.

Daugiau informacijos apie tarnybos veiklą, vadovo funkcijas ir laukiančius iššūkius rasite informaciniame buklete.

Darbo skelbimas paskelbtas Valstybės tarnybos portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius