Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 07

Panevėžio rajone – slaptoji Henriko Daktaro trobelė

Nusikalstamos Kauno „Daktarų“ gaujos vadeiva Henrikas Daktaras Panevėžio rajone turėjo įsirengęs slaptą trobelę. Joje saugojo daiktus, maistą, o kartais net nakvodavo, kai 2008-ųjų pabaigoje dingo iš savo „dvaro“ Užliedžiuose, rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.
Henrikas Daktaras
Henrikas Daktaras / Valdo Kopūsto/Scanpix nuotr.

Iš savo „dvaro“ H.Daktaras dingo, kaip spėjama, 2008 metų gruodžio 18-ąją. Esą tą dieną jis buvo nuvykęs į susitikimą su vienos jaunos Kauno gaujos nariais. Į Henytę pagalbos kreipėsi laikinosios sostinės verslininkas, iš kurio turtą prievartavo jaunieji banditai.

Anot dienraščio, išdidžiai nuvykęs pamokyti jaunimėlio, H.Daktaras iš „strielkos“, kaip teigiama, spruko pabrukęs uodegą. Jaunuoliai nė nemanė skaitytis su Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetu. Henytei esą teko išgirsti: „Sėdėk, seni, ko tu dar nori?“

Burnodamas ant suįžūlėjusio jaunimo, H.Daktaras paliko Užliedžius. Naujoji nusikaltėlių karta sugalvojo pamokyti „senį“ – į jo namų tvorą 2008 metų gruodžio 19-ąją apie 3 val. nakties šaudyta iš automato „Kalašnikov“, į kiemą buvo įmestas sprogmuo. Taip viena tvirtėjančių Kauno gaujų parodė savo nepagarbą nusikalstamo pasaulio veteranui. Policija apie šį iššūkį „Daktarams“ sužinojo tik po penkių dienų, gruodžio 24-ąją, kai paties Henytės Užliedžiuose jau nebebuvo.

Šiuo metu internete skelbiama, kad trobelė Užubaliuose parduodama. Nors aplinkiniai panašūs vienkiemiai kainuoja nuo 1,5 iki 6 tūkst. litų, šios lūšnos su 3,5 hektaro sklypu kaina – 35 tūkst. litų.

LŽ paskambinus skelbime nurodytu telefono numeriu, atsiliepusi pardavimo vadybininkė Svetlana sakė, kad vienkiemis jau beveik parduotas, už jį gautas užstatas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius