Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 16 /14:04

Smarki pūga Kaunui didelės žalos nepadarė

Šeštadienio vakarą Kauno mieste prasidėjusi ir tik sekmadienio rytą aprimusi smarki pūga didesnės žalos nepadarė. Tačiau vairuotojai perspėjami būti labai atidūs, nes eismo sąlygos mieste labai sudėtingos.
Žiema Kaune
Žiema Kaune / Šarūno Bulotos / 15min nuotr.

Kauno klinikinės ligoninės traumatologijos punkto darbuotojai teigė, kad didelio pacientų antplūdžio nebuvo. Į punktą kreipėsi įprastas žmonių kiekis. „Nieko ypatingo nebuvo. Žmonių buvo kaip ir įprasta“, – 15min.lt sakė budinti traumatologijos punkto darbuotoja.

Kauno apskrities Kelių policijos valdybos atstovai antrino, kad dėl mieste siaučiančios pūgos eismo įvykių nepadaugėjo. Jų užfiksuota kaip ir įprastai savaitgalį. Pareigūnai džiaugiasi, kad vairuotojai greitai prisitaikė prie pasikeitusių eismo sąlygų, važiuoja lėtai ir atidžiai.

Nors didesnių nuostolių kol kas išvengta, pareigūnai ir kelininkai perspėja vairuotojus ir pėsčiuosius būti labai atidiems ir atsargiems, nes eismo sąlygos yra sudėtingos: dėl smarkiai pustomo sniego sumažėjęs kelio matomumas, gatvės ir šaligatviai yra slidūs. Gyventojai negaili priekaištų kelininkams, kurie, jų teigimu, nevalo ir nebarsto gatvių.

Dalis Kauno šeštadienio vakarą buvo likęs visiškoje tamsoje. Su elektros tiekėjais susisiekę gyventojai sulaukė nedidelės paguodos – išgirdo, esą tokioje pat padėtyje atsidūrė pusė Lietuvos. Šviesos jie sulaukė tik po valandos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną numatomas snygis, pūga. Sustiprės vėjas, vietomis gūsiai sieks 15-20 m/ s. Aukščiausia temperatūra nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius