Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 21

Socialdemokratai: Loretos Graužinienės išpuolis – Viktoro Uspaskicho užduotis

Valdančioji Socialdemokratų partija į Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės kaltinimus dėl kovos prieš „darbiečius“ ir jų ministrus, atkerta trumpai – tai tėra bandymas kurpti viešas intrigas ir Viktoro Uspaskicho skirtų uždavinių įgyvendinimas.
Loreta Graužinienė ir Algirdas Butkevičius
Loreta Graužinienė ir Algirdas Butkevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Šiandieninis Seimo Pirmininkės L.Graužinienės išpuolis prieš ministrą pirmininką A.Butkevičių nekelia abejonių, kad ji nėra savarankiška „darbiečių“ lyderė, ir rodo, kad ji tiesiog ir toliau vykdo Viktoro Uspaskicho užsakymus“, – rašoma Socialdemokratų pranešime žiniasklaidai..

Socialdemokratų pranešimas išplatintas po to, kai trečiadienį Seimo Pirmininkė, Darbo partijos vadovė Loreta Graužinienė pareiškė, kad socialdemokratai ir premjeras Algirdas Butkevičius, neva nuteikinėdami net nevyriausybines organizacijas ir profsąjungas prieš Darbo partijos ministrus, kerštauja Darbo partijai dėl to, kad jos frakcijos Seime nariai, balsuodami dėl šių metų biudžeto, pritarė siūlymams, kurie daugiau kaip 26 mln. eurų padidino išlaidas.

Valdančioji partija taip pat teigia, kad L.Graužinienės pareiškimas „yra tiesiog mėginimas kurpti viešas sąmokslo teorijas, kurios klaidina visuomenę ir trukdo koalicinės Vyriausybės veiklai“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius