Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 12

„Sodra“ šalies gyventojus ragina saugotis apgavikų

Pastaruoju metu vis pasikartojant atvejams, kai prisidengdami Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos („Sodros“) vardu ir pasinaudodami žmonių patiklumu sukčiai išvilioja pinigus, institucijos direktorius Mindaugas Sinkevičius ragina žmones būti budresnius ir netikėti kalbomis, kad „Sodros“ darbuotojas lankosi pas juos.
„Sodra“
„Sodra“ / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Dar kartą norime atkreipti gyventojų dėmesį į tai, kad „Sodros“ darbuotojai į gyventojų namus nevaikščioja ir jokių piniginių reikalų netvarko. Gaila, kad prisidengdami institucijos vardu apsišaukėliai patenka į privačią žmonių erdvę, o šie nukenčia dėl patiklumo“, – tvirtino M.Sinkevičius.

Jo teigimu, jei žmogus pageidauja gauti pensiją į namus, tai taip pat vyksta ne per „Sodros“ darbuotojus, bet per tokias paslaugas teikiančias įmones. „Sodros“ darbuotojas tikrai neapsilankys gyventojų namuose ir neatneš netikėtai padidėjusios pensijos ar priskaičiuotos naujos pašalpos, netikrins jokių santaupų.

„Jei atsiranda būtinybė kokius klausimus aptarti, rašomas laiškas ir žmogus kviečiamas į teritorinį skyrių. „Sodros“ darbuotojai seniai nebevaikščioja į namus, nebent apsilankoma pas šimtamečius, kurių, iš anksto informavus, ateinama pasveikinti su gražiu jubiliejumi“, – patikino M.Sinkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius