Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 12

Sostinės Kalėdų miesteliai šiemet keliasi į internetą

Kalėdų miesteliai šiemet iš Vilniaus Katedros ir Rotušės aikščių ar Dizaino skvero žiemos švenčių metu persikels į elektroninę erdvę – Vilnius kviečia jau dabar verslininkus registruotis į E-KALĖDŲ MIESTELĮ, praneša Vilniaus miesto savivaldybė. Virtualus E-Kalėdų miestelis veiks nuo šių metų gruodžio 1 d. iki pat šventinio sezono pabaigos – 2021 m. sausio 7 d.
Kalėdiniai suvenyrai
Kalėdiniai suvenyrai / Sauliaus Žiūros nuotr.

Verslininkai, norintys savo dovanas, suvenyrus ir paslaugas skelbti sostinės kalėdų svetainėje, turi užsiregistruoti. Užpildyti elektroninę dalyvio paraiškos anketą galima Kalėdų sostinės svetainėje, meniu skiltyje E-KALĖDŲ MIESTELIS.

Svetainės skiltyje E-KALĖDŲ MIESTELIS bus pateiktas prekybininkų sąrašas bei nuorodos į jų svetaines, kur kiekvienas lankytojas turės iš ko pasirinkti ir bus saugiai aptarnautas.

Sauliaus Žiūros nuotr./Kalėdiniai suvenyrai
Sauliaus Žiūros nuotr./Kalėdiniai suvenyrai

E-Kalėdų miestelio organizatoriai, norėdami užtikrinti prekių įvairovę, originalumą, atitikimą šventinio laikotarpio stilistikai ir lankytojų lūkesčiams, iki 2020 m. lapkričio 20 d. kviečia teikti paraiškas atrankai visus, kurie nori pasiūlyti originalius, išskirtinius, kokybiškus produktus ir (ar) prekes E-Kalėdų miestelio lankytojams.

Sauliaus Žiūros nuotr./Kalėdiniai suvenyrai
Sauliaus Žiūros nuotr./Kalėdiniai suvenyrai

„Tai bus puiki abipusiai naudingų mainų galimybė visiems – ir verslininkams, kurie visus metus ruošėsi šventiniam sezonui, ir įpratusiems ieškoti dovanų tradicinėse kalėdinėse mugėse“, – teigiama pranešime.

Organizatorius pasilieka teisę spręsti ir atrinkti tuos prekybininkus, kurie jo manymu atitinka organizuojamos mugės koncepciją. Iki 2020 m. lapkričio 26 d. informuosime visus dalyvius, kurie pateko ir kurie nepateko į E-Kalėdų miestelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius