Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 25

Sostinės mokykloms savivaldybė užsakys kokybiškų leidinių prenumeratą

Naujais mokslo metais Vilniaus mokyklose pradedami prenumeruoti kokybiški periodikos leidiniai. Mokyklų bendruomenės pirmiausia galės skaityti žurnalus „Kultūros barai“, „Iliustruotas mokslas“, „National Geographic“, „Dialogas“ bei „Psichologija Tau“.
Afganistanietės Sharbat Gula nuotrauka, 1985 m. papuošusi žurnalo „National Geographic“ veidu
„National Geographic“ viršelis / Žurnalo „National Geographic“ viršelis
Temos: 1 Artūras Zuokas

„Tęsime mūsų pažadą užsakyti kokybiškų, švietėjiškų ir kultūros leidinių prenumeratą. Mokslo metų pradžioje kiekviena mokykla gaus penkis leidinius, nuo sausio jų sąrašą išplėsime ir užsakysime daugiau naudingos periodikos tiek mokiniams, tiek mokytojams. Mokyklose turi būti sudaryta galimybė skaityti leidinius, kurie plečia žmogaus akiratį, ugdo žinių troškimą, kūrybingą jaunąją kartą“, – sako Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Meras, šiandien susitikęs su mokyklų vadovais, taip pat atkreipė dėmesį į būtinybę stiprinti neformalaus ugdymo kokybę. Sostinės vadovas pasidžiaugė, kad Vilniaus mokyklos brandos egzaminų sesijos metu įrodė galinčios suteikti kokybišką išsilavinimą ir gerai paruošti mokinius egzaminams, ir pabrėžė, kad kokybiškam mokinių ugdymui ir tobulinimuisi po pamokų taip pat turėtų būti skiriamas deramas dėmesys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius