Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 15

Specialus 15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“: N.Puteikis – „apačių“ gynėjas be pažiūrų

Penktadienio vakarą – jau trečiasis specialus 15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“. Žurnalistai Ginas Dabašinskas ir Raimundas Celencevičius surengė kryžminę tikruoju „apačių“ kandidatu į prezidentus pasiskelbusio Naglio Puteikio apklausą.

Centro partijos lyderis Naglis Puteikis šią savaitę paskelbė, kad palieka Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakciją Seime. N.Puteikis sako nerandantis bendros kalbos su partijos vadovybe. Be to, jis pasiryžęs mesti iššūkį prezidento rinkimuose valstiečių ir žaliųjų kandidatui premjerui Sauliui Skverneliui bei viešai pažadėjo, kad, jei būtų išrinktas, neskirtų S.Skvernelio premjeru.

Specialiame 15min podkaste „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai R.Celencevičius ir G.Dabašinskas per kryžminę N.Puteikio apklausą pabandė išsiaiškinti, kas yra tas N.Puteikis ir kam jis atstovauja, kaip jis rengiasi laimėti, jei sąskaitoje tik 12 eurų.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Naglis Puteikis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Naglis Puteikis

Paklaustas, kas gi tos „apačios“, kurias jis gins, N.Puteikis pirmiausia paminėjo mokytojus. Kas kitos „apačios“ – klausykite. Paklaustas, kaip gi įgyvendins savo viešą pažadą, kad, jei bus išrinktas prezidentu, premjeru nebeskirs S.Skvernelio, kandidatas atsakė, kad bandys kurti intrigas. Kaip – irgi klausykite. Į klausimą, kokios gi jo politinės pažiūros, atsakė ilga tyla. Kas buvo po to – taip pat klausykite. N.Puteikis taip pat tvirtino, kad jo suolo draugas Seime Mindaugas Puteikis, taip pat pakilęs į prezidentus, neturi jokių sveikatos problemos, bet nesugebėjo pateikti atsakymo į paprastą klausimą, kaip vertina Ramūno Karbauskio bandymus pasėti abejonių dėl M.Puidoko sveikatos. Galbūt todėl, kad, jei rinkimai nepavyks, būtų nieko prieš vėl sugrįžti į R.Karbauskio frakcijos glėbį.

Pirmuose dviejuose specialiuose 15min podkastuose „Mes ne prieš, bet...“ kryžminėje apklausoje jau dalyvavo Arvydas Juozaitis ir Gitanas Nausėda.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“vartotojus atsisiųsti programėlę!

VIDEO: Specialus 15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“: tai kieno gi kandidatas yra G.Nausėda?
VIDEO: „Mes ne prieš, bet...“: kryžminė A.Juozaičio apklausa atskleidžia, kas jis toks

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius