-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 22

Specialus 15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“: savivaldos rinkimai – kas, kur ir kodėl laimės?

Penktadienio vakarą – jau ketvirtasis specialus 15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“. Bet šį kitoks, be svečio. Žurnalistai Ginas Dabašinskas ir Raimundas Celencevičius išsamiai apžvelgia artėjančius savivaldos rinkimus bei prognozuoja – kas, kur ir kodėl laimės.

Kitą sekmadienį Lietuva rinks savivaldybių tarybas ir merus. R.Celencevičius ir G.Dabašinskas apžvelgia, kas turi daugiausia šansų ir kodėl laimėti Vilniuje, Vilniaus rajone, Šalčininkuose, Visagine, Druskininkuose, Lazdijuose, Marijampolėje, Alytuje, Kaune, Kauno rajone, Birštone, Jonavoje, Kėdainiuose, Šiauliuose, Panevėžyje, Palangoje, Neringoje, Klaipėdoje ir kitur.

Ne tik prognozuojame, kas laimės, o kas pralaimės, bet ir aiškinamės priežastis bei šių rinkimų galimas pasekmes šalies politiniam laukui.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius