Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 20

Specialus vaizdelis Kauno arenoje – besišlapinantys vyrai

Ketvirtadienį įspūdingu renginiu atidaryta Kauno „Žalgirio“ arena pelnytai vadinama laikinosios sostinės šimtmečio statiniu. Ir nors statybos inspektoriai, prieš leisdami areną naudoti ją labai atidžiai apžiūrėjo, mažiausiai vienas subtilus trūkumas praleistas pro akis: vyrų tualetai įrengti taip, kad šlapiąjį gamtos reikalą atliekantieji atsispindi veidrodžiuose ir aiškiai matyti eskalatoriumi besileidžiantiems arenos lankytojams.
myza
Neestetiški vaizdai arenoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ketvirtadienį, rugpjūčio 18 dieną iškilmingai atidarytai Kauno arenai liaupsių negailėjo ir miesto, ir šalies vadovai, ir užsieniečiai. „FIBA Europe“ vadovas Naras Zanolinas Kauno areną pavadino „nuostabia“.

Tačiau arenoje galima pastebėti ir nuostabą keliančių, bet ne gerąja prasme, reginių. Pirmame aukšte įrengti įėjimai (nišos) į tualetus yra be durų. O ant sienų vyrų tualetuose sumontuotose veidrodžiuose puikiai atsispindi kas vyksta kitoje tualeto pusėje kur įrengti pisuarai ir kas ką prie jų veikia.

Dar aiškiau besišlapinantys vyrai matyti, palypėjus eskalatoriaus laiptais. Kol kas eskalatorius neveikia, bet netrukus jis bus paleistas ir tuomet nežinia, kaip reaguos arenos lankytojai, išvydę tokį abejotinos estetikos vaizdelį.

Laimė, kad moterų tualetas įrengtas apdairiau ir smalsių žvilgsnių netrauks.

Įdomu, kad netoli tokių atvirų viešam dėmesiui tualetų arenos atidarymo dieną buvo pastatyti vaišių stalai VIP svečiams.

Arena perduota koncesininkui, su Vladimiro Romanovo valdoma Ūkio banko investicine grupe susijusiam konsorciumui. Matyt, koncesininkui ir teks aiškintis su arenos statybos generaliniu rangovu „Vėtrūna“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius