Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 11 05

Spektaklį Dainius Kepenis stebėjo be kaukės, bet į renginį pateko su galimybių pasu

„Valstietis“ Dainius Kepenis trečiadienį stebėjo spektaklį „Madagaskaras“ – feisbuke plintančioje nuotraukoje matyti, kad, nors privaloma, politikas renginyje nedėvėjo kaukės. „Valstietis“ 15min sakė kaukę nusiėmęs, nes buvo karšta. Tačiau paaiškėjo, kad į renginį jis buvo įleistas laikantis reikalavimų, nes turėjo galimybių pasą – politikas yra ne kartą pasisakęs prieš šį dokumentą.
D.Kepenis spektaklyje
D.Kepenis spektaklyje

„Madagaskaras“ trečiadienį buvo rodomas Valstybiniame Vilniaus mažajame teatre.

15min susisiekus su D.Kepeniu, šis sakė spektaklio metu kaukę nusiėmęs, nes buvo karšta ir jis rizikavo uždusti.

„Spektaklio aplinka buvo pakankamai šilta, mano kaukė buvo pakankamai stora, visi aktoriai, kurių buvo būrys, scenoje buvo be kaukių, na, ir aš buvau su jais solidarus – irgi savo kaukę nusiėmiau, kad neuždusčiau ir nesuprakaituočiau, nes tuo metu jau prakaitavau pakankamai“, – sakė jis.

15min pažymėjus, kad aktoriai gali vaidinti be kaukių, o žiūrovams taikoma kita tvarka, „valstietis“ patikino, kad jo vieta buvo labai saugi – jis sėdėjo pirmojoje eilėje, o aplink iš abiejų pusių niekas nesėdėjo.

„Pasijutau saugus, nieko nežadėjau užkrėsti, kadangi paaiškėjo, kad tie, kurie persirgo, yra patys saugiausi“, – kalbėjo jis.

Prieš kurį laiką D.Kepenis prisipažino persirgęs koronavirusu.

Turi galimybių pasą

Šiuo metu į renginius žmonės įleidžiami tik su galimybių pasu.

Rugsėjo pradžioje D.Kepenis viešai piktinosi tuo, kad negalėjo pavalgyti Seimo valgykloje, kur taip pat privaloma parodyti galimybių pasą – politikas jo neėmė iš principo.

Tačiau penktadienį jis 15min prisipažino, kad stebėti „Madagaskarą“ buvo įleistas, nes tokį pasą pateikė.

Jeigu jūs parašysit, kad D.Kepenis išdavė, tai aš neužsigausiu

„Manęs paprašė pateikti pasą, kadangi esu persirgęs, aš pasą turiu. Aš niekur neišsiėmiau, jis pas mane, atrodo, yra telefone, man tik užteko paspausti mygtuką – jis atsidarė. Labai norėjau pažiūrėti spektaklį, nemanau, kad aš išdaviau savo visus bendraminčius. Spektaklį pasižiūrėjau, bet jeigu jūs parašysit, kad D.Kepenis išdavė, tai aš neužsigausiu“, – kalbėjo jis.

Seimo narys tęsė, kad galimybių pasą pateikia ir pildamasis degalus.

„Tai mergaitei kad problemų nesudaryčiau, jai irgi parodžiau tą klecką savo telefone“, – paaiškino jis.

Tačiau Seimo restorane D.Kepenis žada nesilankyti ir toliau.

Neinu iš principo ir ten paso niekuomet nerodysiu.

„Neinu iš principo ir ten paso niekuomet nerodysiu. Todėl kad be maisto pabūti aš galiu, o be dvasinio maisto, be benzino, labai sunku išsiversti, dėl to kartais panaudoju“, – kalbėjo jis.

J.Džiugelis kreipėsi į policiją

Konservatorius Justas Džiugelis penktadienį paskelbė dėl to, kad D.Kepenis uždaroje erdvėje buvo be kaukės, kreipęsis į policiją.

„Prieš įstatymą lygūs visi. Gali murkdytis eketėje, lakstyti po sniegą kaip mama pagimdė, gali net reikalauti žmones gydyti arklių vaistais. Tačiau laikytis įstatymų privalai. Kadangi ponas, piktybiškai rizikuodamas aplinkinių žmonių sveikata, šios prievolės nesilaiko, kreipiausi į Lietuvos policiją. Jei proto taip ir nepridėjo žilas plaukas, tai gal bent tuštėjančios kišenės išmokys gerbti kitus“, – feisbuke rašo politikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius