Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 13

Sporto departamento bendrovė be konkurso nuostolingai nuomojo Palangos teniso aikštyną ir viešbutį

Palangoje esantys teniso aikštynai ir viešbutis perduoti savivaldybei, anksčiau juos valdžiusi Kūno kultūros ir sporto departamento įsteigta bendrovė likviduojama, tačiau pernai ji spėjo sudaryti nuostolingą apgyvendinimo paslaugų teikimo sutartį, rašo „Lietuvos rytas“.
Respublikinė mokomoji sportinė bazė Palangoje
Respublikinė mokomoji sportinė bazė Palangoje / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Pasak dienraščio, pernai gegužės pabaigoje į kurortą atvažiavęs premjeras Saulius Skvernelis su ministrais sutarė, kad likvidavus Respublikinę mokomąją sportinę bazę jos turtą tikslinga perduoti Palangos savivaldybei. Būtent po šio Vyriausybės žingsnio mįslingai atsirado Sporto departamento bendrovei aiškiai nuostolinga apgyvendinimo paslaugų teikimo sutartis. Nuo praėjusių metų liepos viešbutis „Tenisas“ be konkurso atiduotas valdyti privačiai bendrovei „B & B Capital“.

Respublikinė mokomoji sportinė bazė bendrovei „B & B Capital“ visiems metams suteikė 25 kambarius su pusryčiais ir vakariene už 115,1 tūkst. eurų. Pagal šią sutartį už netoli jūros esančio viešbučio kambarį su maitinimu du kartus per dieną valstybės bendrovei vidutiniškai tekdavo sumokėti po 12,6 euro už parą. Už tą pačią kainą privačiai įmonei buvo perduoti dar ir 7 teniso aikštynai ir 30 valandų per mėnesį buvo leista naudotis viešbučio konferencijų sale.

Anot dienraščio, Sporto departamento įmonės skolos praėjusių metų pradžioje siekė apie 100 tūkst. eurų, dabar jau išaugo beveik iki 150 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius