Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 24

Stabdomas šilumos tiekimas „Vilniaus vartų“ patalpoms

Šiandien 14 valandą sostinę šildanti bendrovė „Vilniaus energija“ sustabdys šilumos energijos ir karšto vandens tiekimą daliai komercinio ir gyvenamojo komplekso „Vilniaus vartai“ patalpų.
„Vilniaus vartai“
„Vilniaus vartai“ / „Scanpix“ nuotr.

Kompleksą valdančios UAB „Ranga IV investicijos“ skola už šildymo paslaugas 2008 metų spalio, lapkričio ir gruodžio mėnesiais „Vilniaus energijai“ viršija 225 tūkst. litų.

„Ranga IV investicijos“ vengia atsiskaityti už mūsų paslaugas, išnaudojome visas įmanomas derybų priemones. Pagal šalyje galiojančius įstatymus apie savo sprendimą bendrovę informavome du kartus – prieš 10 dienų ir 24 valandas. Nesulaukę priimtinos reakcijos, esame priversti sustabdyti šilumos ir karšto vandens tiekimą“, – teigė „Vilniaus energijos“ komercijos direktorius Rimantas Germanas.

Šilumos energijos ir karšto vandens tiekimas bus sustabdytas 2 aukštams prekybos ir restoranų patalpų, veikiančių Tumėno g. 4 ir Gynėjų g. 14. Tumėno g. 4 pastato 13–18 aukštų gyventojams bus nutrauktas karšto vandens tiekimas, teigiama pranešime spaudai.

„Vilniaus energija“ priklauso didžiausiai Europoje energetikos paslaugų kompanijų grupei „Dalkia“. Vilniaus centralizuoto šildymo sistemos kompanijai buvo išnuomotos 2002 metų vasario 1 dieną. „Dalkia“ yra vienintelė Vakarų Europos energetikos įmonė, valdanti energetikos bendroves Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius