Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 21

Stadiono Kareivinių gatvėje sutvarkymui nebeliko kliūčių

Kauno politikai apsisprendė patvirtinti žemės sklypo Kareivinių gatvėje 13 detalųjį planą. Tai padarius Kareivinių gatvėje esančiame stadione galės prasidėti teritorijos išvystymo darbai.
S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro stadionas
Stadionas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

 Dar 2004 metais Kauno futbolo ir beisbolo klubas „Kaunas“ pagal du dešimtmečius galiojančią panaudos sutartį iš Kauno miesto savivaldybės yra gavęs stadioną Kareivinių gatvėje, Panemunėje. Klubas „Kaunas“ tuomet įsipareigojo savo lėšomis čia įrengti dvi futbolo aikšteles, atitinkančias UEFA ir FIFA standartus, sutvarkyti aikštyną su krepšinio ir tinklinio aikštėmis. Klubas planavo išvystyti šią teritoriją, įrengiant joje varžyboms skirtą futbolo aikštę ir dvi apšilimo aikštes, pastatyti iki 3 tūkst. vietų tribūnas žiūrovams, įrengti buitines patalpas su rūbinėmis žiūrovams ir treneriams, mokymui skirtas ir administracines patalpas, automobilių stovėjimo aikštelę. Tačiau užtruko sklypo detaliojo plano patvirtinimas.

Trečiadienį posėdžiavusi Kauno miesto savivaldybės tarybos kolegija pritarė sklypo detaliojo plano patvirtinimui.

„Savivaldybė pagaliau iš savo pusės padarė viską. Tikimės, kad FBK „Kaunas“ nedels ir stadione netrukus prasidės darbai“, – sakė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius