-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 29 /14:25

Staiga mirė žinomas Varėnos rajono politikas ir verslininkas

Ketvirtadienį pranešta, kad staiga mirė žinomas Varėnos rajono politikas bei verslininkas Rimantas Radžius. Jam buvo 62-eji.
Rimantas Radžius
Rimantas Radžius / 15min montažas
Temos: 2 Mirtis Netektis

Laisvė ir teisingumas Varėnos rajono skyrius

18 val. ·

Liberalių pažiūrų R.Radžius praeityje buvo kelių partijų narys, o pastaruoju metu buvo partijos „Laisvė ir teisingumas“ narys.

„Skaudi netektis visai Varėnos bendruomenei. Amžinybėn išėjo mūsų bičiulis Rimantas Radžius. Šią skaudžią netekties valandą nuoširdžius užuojautos žodžius šeimai, draugams ir artimiesiems tariame ir mes.

Mums tavęs labai trūks, Rimantai. Ilsėkis ramybėje“, – rašoma partijos „Laisvė ir teisingumas“ Varėnos rajono skyriaus užuojautoje. R.Radžius buvo šios partijos Varėnos rajono skyriaus lyderis. Jis daug metų dirbo Varėnos rajono savivaldybės taryboje, kandidatuodavo į Seimą, bet nebuvo išrinktas.

R.Radžius buvo aktyvus ne tik Varėnos rajono politikos veikėjas, bet ir vietos verslo bendruomenės narys. Su žmona jis užaugino du vaikus, džiaugėsi anūkais.

Nuo 2007 m. R.Radžius buvo Varėnos rajono savivaldybės tarybos narys, Miško grybų ir uogų asociacijos narys, Varėnos rajono savivaldybės saugaus eismo ir nusikalstamumo prevencijos komisijos pirmininkas, Liberalų ir centro sąjungos Varėnos skyriaus pirmininkas.

2004 m. buvo Lietuvos Respublikos prezidento Valdo Adamkaus rinkimų patikėtinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius