Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 03

„Star1 Airlines“ pradeda reguliariuosius skrydžius

„Star1 Airlines” nuo šio penktadienio pradeda vykdyti reguliariuosius skrydžius iš Vilniaus į Londoną, nuo rytojaus – į Dubliną, nuo sekmadienio – į Žironą (Barseloną). Į Londoną bendrovė skraidins keturis kartus, Dubliną – tris, Žironą (Barseloną) – du kartus per savaitę.
1996 metų gamybos „Boeing“ lėktuvas
1996 metų gamybos „Boeing“ lėktuvas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasak „Star1 Airlines“ vadovo Martyno Laivio, pirmasis reguliarusis skrydis į Londoną planuojamas šiandien 17 val. Pranešime spaudai teigiama, kad bendovės lėktuvas Londono Stanstedo oro uoste turėtų leistis 17 val. 35 min. vietos laiku, o į Vilnių iš Londono dar šiandien vakare su keleiviais grįžti 23 val. vietos laiku.

Toliau dėsime visas pastangas siekdami atnaujinti Vilniaus, o tiksliau – Lietuvos, susisiekimą su Europos šalimis ir dar vasaros pabaigoje su nauju orlaiviu ketiname pristatyti naujų skrydžių krypčių, – sako M.Laivys.

„Sėkmingai pradėję prekybą bilietais mūsų interneto svetainėje www.star1.aero ir per pirmąsias tris pardavimo savaites pardavę daugiau nei 6000 bilietų, šiandien pradedame reguliariųjų skrydžių veiklą. Šie rezultatai pateisino mūsų lūkesčius ir noriu tikėti, kad panaši sėkmė mus lydės ir ateityje", – sako M.Laivys.

Anot jo, skrydžiams tam tikromis dienomis bendrovė šiuo metu yra pardavusi daugiau nei 90 proc. visų bilietų, o  populiariausia kryptis –  iš Vilniaus į Dubliną.

„Toliau dėsime visas pastangas siekdami atnaujinti Vilniaus, o tiksliau – Lietuvos, susisiekimą su Europos šalimis ir dar vasaros pabaigoje su nauju orlaiviu ketiname pristatyti naujų skrydžių krypčių“, – sako M.Laivys.

Tarp vėlesnių įmonės planų  – reguliarieji skrydžiai į Paryžių, Milaną, papildomi skrydžiai į Londoną bei kitus Europos miestus.

Anot jo, bendrovės organizuojamų skrydžių į Europos miestus bilietų kainos ir toliau bus itin patrauklios, palyginti su kitų bendrovių.

Į Londoną bei Dubliną bendrovė šiuo metu skraidina nuo 249 litų, Žironą – nuo 299 litų.

Bendrovė klientus skraidina naujos kartos orlaiviu „Boeing 737-700 Next-Generation“, kuriame gali tilpti 148 keleiviai. Tokį patį antrą lėktuvą „Star1 Airlines“ planuoja išsinuomuoti antroje vasaros pusėje. Be reguliariųjų skrydžių, bendrovė užsiima ir užsakomaisiais skrydžiais.

Skrydžių bendrovė „Star1 Airlines“ priklauso įmonių grupei „Star Team Group“, kuri valdo ir kelionių organizatorių „Star Holidays“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius