Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 21

„Star1 Holidays“: išsiveržęs ugnikalnis pratęsė lietuvių poilsį Egipte ir Turkijoje

Lietuvai patekus į vulkaninių dulkių debesies kontūrą ir apribojus šalies oro erdvę, poilsiaujantiems Egipto ir Turkijos kurortuose lietuviams atostogos netikėtai prasitęsė 2-3 dienomis. Dėl papildomai užsitęsusių atostogų poilsiautojai nuostolių nepatyrė – visas pragyvenimo bei maitinimo išlaidas padengė kelionių organizatorius „Star1 Holidays“.
Turkijos vėliava
Turkijos vėliava / Photos.com

Kaip teigiama išplatintame pranešime, daugiau kaip keturi šimtai poilsiautojų iš Lietuvos, praeitą savaitę išvykusių atostogų į Egiptą ir Turkiją, vietoj planuotų septynių dienų ilsėjosi devynias – dešimt. Islandijos ugnikalnis, sukėlęs chaosą Europos oro erdvėje, pratęsė turistų atostogas populiariuose Viduržemio ir Raudonosios jūros kurortuose.

Pasak „Star1 Holidays“ komercijos vadovo Liutauro Tarabrino, nepaisant susidariusios rimtos ir sunkiai prognozuojamos situacijos, dauguma lietuvių sugebėjo mėgautis netikėtai atsiradusiomis papildomomis poilsio dienomis.

„Mūsų kompanijos atstovai nuolat domėjosi poilsiautojų nuotaikomis. Buvome maloniai nustebinti, kad didžioji dauguma jų nepasidavė Europą apėmusiam nerimui ir toliau džiaugėsi atostogomis bei užsiėmė sau malonia veikla – vykusieji į Turkiją žaisti lauko teniso pratęsė savo turnyrą, o poilsiaujantys paplūdimiuose dar sustiprino savo įdegį“, – sako L.Tarabrinas.

Pasak jo, kelionių organizatorius dėjo visas pastangas, kad poilsiautojais būtų pasirūpinta laiku ir tinkamai. „Visiems, poilsiavusiems Antalijos, Hurgados ir Šarm el Šeicho kurortuose tomis dienomis, buvo suteikta operatyvi pagalba – pratęsti tie patys viešbučiai bei maitinimas, siekiant neapsunkinti poilsiautojų papildomais pervežimais ir nebloginti jų gyvenimo sąlygų. Turistams nuolatos teikėme svarbiausią informaciją apie tai, kas planuojama ir kas jų laukia. Visa tai užtikrino atostogaujantiems saugų poilsį“, – teigia „Star1 Holidays“ komercijos vadovas.

Kelionių organizatorius turistų grupes iš Hurgados ir Šarm el Šeicho parskraidino pirmadienį, iškart po to, kai tik buvo atidaryta oro erdvė virš Lietuvos, o iš Antalijos – antradienį. Visi skrydžiai buvo vykdomi „Star1 Airlines” orlaiviu. Nuo trečiadienio, balandžio 21 dienos, „Star1 Holidays“ poilsinių kelionių tvarkaraštis vykdomas be jokių pakitimų, pagal anksčiau numatytą grafiką.

Ankstyvą trečiadienio rytą nauja turistų grupė išskrido į Tabą Egipte, o ketvirtadienį parskris poilsiautojai iš Tenerifės ir Gran Kanarijos. „Nuolat sekame situaciją. Pagal naujausius duomenis, artimiausiu metu trukdžių skrydžiams nenumatoma, prognozės ateičiai taip pat palankios, tad grįžome prie įprastinio skrydžių grafiko ir vykdome tai, ką buvome suplanavę“, – sako „Star1 Holidays” komercijos vadovas L. Tarabrinas. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius