-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 17

Startuoja Kalėdinė gerumo krautuvėlė: kviečia paremti sunkumų patiriančius vaikus

Organizacija „SOS vaikų kaimai“ per šias Kalėdas kviečia apsipirkti prasmingai ir pristato visiškai naują būdą vaikams suteikti tai, ko šiuo metu reikia labiausiai. Vos prieš kelias dienas startavo SOS Kalėdinė gerumo krautuvėlė, kurioje kiekvienas žmogus gali nupirkti paramos krepšelį – konkrečias prekes ar paslaugas sunkumus patiriantiems vaikams, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Kalėdų krautuvėlė
Kalėdų krautuvėlė / Asociatyvi nuotr.

Maistas, higienos priemonės, vitaminai, mokyklinės priemonės, būsto šildymo išlaidos – tai tik maža dalis vaikų kasdieninių poreikių, kuriais nuo šiol, įsigydamas atitinkamą paramos krepšelį, gali pasirūpinti kiekvienas iš mūsų. Norintys pradžiuginti vaikus SOS Kalėdinėje gerumo krautuvėlėje taip pat gali jiems padovanoti pramogų bilietus, nupirkti Kalėdinę dovaną ar išpildyti svajonę lankyti norimą būrelį.

Krepšelių skaičius – ribotas

Konkrečius vaikų poreikius geriausiai žino tie, kas jais rūpinasi kasdien. Būtent todėl ilgai brandinta paramos krepšelių krautuvėlė sudaryta bendradarbiaujant su globėjais, įsiklausant į pačius vaikus. Kiekvienas krepšelis – apgalvotas ir labai reikalingas.

„Kurdami elektroninę krautuvėlę norėjome mūsų rėmėjui suteikti galimybę pačiam pasirinkti, ką jis nori vaikui nupirkti ir kartu užtikrinti, kad krepšeliuose būtų mūsų vaikams reikalingos prekės ir paslaugos. Krepšelių kiekis krautuvėlėje yra ribotas – labai tikimės, kad per šias Kalėdas žmonės noriai dalinsis gerumu su vaikais ir bent dalį krepšelių visiškai išparduosime“, – pasakoja „SOS vaikų kaimų“ projektų vadovė Justina Jasinskė.

Didžioji dalis paramos krautuvėlėje esančių krepšelių yra skirti kasdieniniams SOS šeimose augančių vaikų poreikiams. Taip pat daug dėmesio skiriama ir vaikų užimtumui bei pramogoms. Ne ką mažiau svarbūs ir gerumo dvasia persmelkti Kalėdinių dovanų krepšeliai – kiekvienas jų pirkėjas užtikrina, kad vaikas Kalėdų rytą gaus seniai išsvajotą dovaną.

Kita dalis paramos krautuvėlėje esančių krepšelių yra skirti vaikų dienos centrus lankantiems vaikams, pagalbai tėvų netekusiems jaunuoliams ar sunkumus patiriančių šeimų vaikams. Pirkdami šiuos krepšelius žmonės galės padėti vaikams ir jaunuoliams įveikti sunkumus, pasirūpinti jų lavinimu, pramogomis ar kasdieninėmis išlaidomis.

Pagalba tūkstančiams vaikų

Kiekvienais metais organizacija padeda daugiau nei 2000 Lietuvos bei Ukrainos vaikų ir jaunuolių – jų istorijos, poreikiai skirtingi, tačiau visi nusipelno pajausti gerumą. Vieni vaikai naudojasi dienos centrų paslaugomis, kitiems suteikiama pagalba jų pačių namuose, treti – auga SOS šeimose.

Kokybiškai pagalbai užtikrinti reikalinga visų mūsų pagalba. Kiekvienas vaikas nusipelno tikėti Kalėdų stebuklu. Apsilankykite čia ir nupirkite Kalėdinį paramos krepšelį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius