Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 20

Statybininkai atnaujins premjerų rezidencijos Turniškėse rekonstrukciją

Kitą savaitę į prestižinį sostinės Turniškių rajoną grįš statybininkai. Po dvejų metų pertraukos atnaujinama Vyriausybės vadovams skirtos 620 kvadratinių metrų rezidencijos rekonstrukcija.
Turniškės
Turniškės / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Turniškės

Dėl lėšų trūkumo Turniškių 17–uoju numeriu pažymėtas pastatas buvo užkonservuotas iki geresnių laikų. Jų sulaukta šių metų valstybės biudžete statybų darbams atradus 500 tūkst. litų, rašo „Lietuvos žinios“.

Premjerų rezidencijai atnaujinti kartu su projektavimo darbais iki šiol panaudota apie 3,5 mln. litų. Kad naujuose namuose galėtų įsikurti Vyriausybės vadovas dar reikia investuoti apie 1 mln. litų.  Darbus atlieka bendrovės „Senovė“ statybininkai.

Prieš puspenktų metų premjero būstinei Turniškėse buvo parinktas prieškarinės (maždaug 1939 metų) statybos namas, esantis netoli prezidentų Dalios Grybauskaitės, Valdo Adamkaus ir Algirdo Brazausko rezidencijų.  Vyriausybės vadovas Andrius Kubilius su žmona Rasa šiuo metu gyvena Turniškėse, bute kurį perėmė iš ekspremjero Gedimino Kirkilo. Ministro pirmininko tarnyba premjerams skirtą butą nuomoja iš bendrovės „Tukompa“. Kas mėnesį buto nuoma ir komunaliniai patarnavimai atsieina apie 7 tūkst. litų. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius