-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 21

Stringa „Girstučio“ operatoriaus paieškos

Derybos tarp Kauno savivaldybės ir bendrovės „Birštono mineraliniai vandenys“, Kauno miesto mero Andriaus Kupčinsko teigimu, nedavė rezultatų. Jei jos nutrūks, naujo kultūros ir sporto rūmų komplekso „Girstutis“ operatoriaus paieškos nusitęs iki Kalėdų, ketvirtadienį rašo „Kauno diena“.
Andrius Kupčinskas
Andrius Kupčinskas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Ar derybos įstrigo? Iš kurios pusės pasižiūrėsime. Derybos dar nepasibaigusios. (...) Nesakyčiau, kad jos įstrigusios – tiesiog nėra apčiuopiamų rezultatų. Sudaryta darbo grupė turės dar šią savaitę apsispręsti, ar teikti išsiderėtą poziciją miesto tarybai, ar nutraukti derybas ir skelbti naują operatoriaus konkursą“, – teigė A.Kupčinskas..

Kad derybos tebevyksta, sakė ir bendrovės „Birštono mineraliniai vandenys“ valdybos pirmininkas Norbertas Pranckus. Rezultatą jis apibūdino lakoniškai: sutartis nepasirašyta. Tik pasirašius koncesijos sutartį, pasak jo, būtų galima komentuoti aplinkybes ir niuansus.

Pasak A.Kupčinsko, bendrovei siūloma įėjimą į kompleksą susieti su elektroniniu viešojo transporto bilietu, tačiau neatskleidė, ar šis pasiūlymas tiko bendrovei. Pasak mero, bendrovė nori sumažinti savo riziką, kuri ir yra pagrindinis derybų objektas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius