Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 13 /18:27

STT sulaikė Valstybės kontrolės auditorių, atliko kratas jo kabinete

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) ketvirtadienį sulaikė Valstybės kontrolės 4-osios valdybos vyresnįjį valstybinį auditorių Rišardą Zelenovą, jo darbo kabinete atliktos kratos.
STT pastatas
STT pastatas / „Scanpix“ nuotr.

„Galiu patvirtinti, kad minimas asmuo yra sulaikytas, tačiau atliekamas tyrimas visai nesusijęs su jo dabartine profesine veikla, tai nesusiję su darbu Valstybės kontrolėje“, – BNS sakė STT atstovas spaudai Ruslanas Golubovas.

Ketvirtadienio vakarą Generalinė prokuratūra išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad, atliekant STT Vilniaus valdybos pareigūnų pradėtą ikiteisminį tyrimą buvo sulaikyti keli asmenys, tarp kurių – ir valstybės tarnautojas R.Zelenovas, dirbantis Lietuvos Respublikos valstybės kontrolėje.

„Tyrėjai taip pat atliko kratas šių asmenų darbo vietose bei namuose ir kitus būtinus procesinius veiksmus. Atsižvelgdami į šio ikiteisminio tyrimo interesus, STT pareigūnai bei tyrimui vadovaujantis Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento prokuroras šiuo metu neturi galimybės pateikti daugiau ir detalesnės informacijos apie jų šiame tyrime siekiamas išaiškinti galimai padarytas korupcinio pobūdžio nusikalstamas veikas“, – teigiama pranešime.

Prokurorai pabrėžia, kad tyrimas nėra susijęs nei su R.Zelenovo darbine veikla, nei Valstybės kontrolės funkcijomis bendrai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius