Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 12 01 /10:07

STT vadovui Ž.Bartkui ir jo pavaduotojui J.Raškevičiui patvirtintas koronavirusas

Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) direktoriui Žydrūnui Bartkui, jo pirmajam pavaduotojui Jovitui Raškevičiui ir dar keturiems STT darbuotojams patvirtintas koronavirusas.
Jovitas Raškevičius, Žydrūnuas Bartkus
Jovitas Raškevičius, Žydrūnuas Bartkus / 15min

STT direktoriui ir pirmajam pavaduotojui simptomai yra lengvi, jie, kaip ir daugelis kitų STT darbuotojų, dirba nuotoliniu būdu“, – BNS antradienį patvirtino STT atstovė spaudai Renata Keblienė.

Pasak R.Keblienės, STT vadovai kontaktų su kitų institucijų vadovais, atstovais neturėjo, abu atvejai buvo patvirtinti penktadienį.

Be vadovų, Vilniuje COVID-19 yra patvirtintas dar keturiems STT darbuotojams. Anksčiau virusas buvo patvirtintas dar penkiems tarnybos darbuotojams Klaipėdoje, Šiauliuose ir Kaune, jie jau pasveikę.

Tarnyba nurodo, jog visi darbuotojai, turėję kontaktus su sergančiais, yra informuoti, jiems atliktas COVID-19 testas, gauti neigiami atsakymai. Darbuotojams, turėjusiems artimus kontaktus, saviizoliacijos laikas baigiasi šią savaitę.

„Buvo imtasi visų reikalingų priemonių, kurias nurodo Nacionalinis visuomenės sveikatos centras. Teigiamas COVID-19 testas jokios įtakos Tarnybos ir jos vadovų darbui neturėjo“, – BNS teigė R.Keblienė, paklausta, kodėl apie diagnozę vadovams nepaskelbta iškart.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius