Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 02

Stu Hirst: nuo Ibizos, per Londoną – į Klaipėdą

Santūrus ir ramus. Jokių akibrokštų ar žvaigždiško elgesio. Taip apie Stu Hirst, šio šeštadienio „Kiwi“ klubo svečią, atsiliepia visa šokių muzikos pasaulio bendruomenė. Tačiau klubuose, kuriuose jam tenka groti, šis britas sukelia masinę dalyvių ekstazę. Pasirodo, publikai užkariauti nebūtinas šėtono įvaizdis...
Stu Hirst
Stu Hirst / Organizatorių nuotr.

Stu Hirst šiuo metu gali didžiuotis ne tik trokštamo vakarėlių „vinies“, bet ir geidžiamo prodiuserio vardu. Šis britas, pats patyręs saldų didžiausių šokių muzikos grandų pripažinimo skonį, stengiasi į dienos šviesą ištraukti ir kitus perspektyvius talentus, kaip Livio & Roby, Chuck Lepley, Murray Richardson, Tim Andresen. Tam tikslui tarnauja Stu Hirst vadovaujama „Strawberry blonde“ įrašų leidykla. Jau pirmieji jos žingsniai buvo sėkmingi ir įvertinti.

Nuo paties pirmojo išleisto kūrinio, ir vėliau hitų hitu tapusio „Rhythmique“, Stu Hirst sužibėjo kaip išskirtinio ir netradicinio skambesio autorius. Šį britą į aukštumas mestelėjo ir Sander Kleinenberg, Paul Jackson, vieno įtakingiausių diskžokėjų, „BBC Radio One“ laidų vedėjo Pete Tong bei electro, twisted house autoriteto Steve Lawler įvertinimai. Pastarasis Stu Hirst įvardija kaip „fantastiškų idėjų turintį muzikos kūrėją“. Ne veltui, Stu Hirst mylėtojų ratas driekiasi nuo Ibizos, per didžiąją dalį Europos, Didžiają Britaniją, ir, aišku, Lietuvą.

Talentingas Stu dabar atsiskleidžia daugeliu vaidmenų – jis kuria muziką, remiksuoja, prodiusuoja, dirba įrašų kompanijoje. Galbūt dėl to, savo gerbėjams jis niekada nepabosta, nebūna pilkas ir vienodas. Šios Londono vakarėlių „Harlem Nights” ir Ibizos klubo „Space“ žvaigždės solo už pulto nėra iššūkis ar drebinanti staigmenų banga, bet užtikrintas ir pasauliniu mastu pripažintas geros nuotaikos ir galingos šokių muzikos kokteilis. Koks tas populiariojo Stu Hirst braižas, supras tik buvę, matę, girdėję, patyrę...

Taigi, pamatykite pasaulinės šlovės laipteliais drąsiai, bet ramiai ir tyliai kopiantį diržėjų, sužinokite, ką reiškia, kai minia aplink tave esančių instinktyviai iškelia rankų mišką ir ištirpkite masinėje euforijos bangoje. Britiškus ritmus lydyti padės ir „Kiwi“ rezidentai – Uncle Roll ir Manchini. Šie didžėjai jau patyrę kaitinti pultą ir publiką kartu su didžiosiomis žvaigždėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius