-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 08

Studentai išbandė jėgas žinomose Kauno bendrovėse

Šiemet tarptautinės verslumo savaitės metu ISM Kauno studentų atstovybė studentams pasiūlė dalyvauti projekte „Patirk“, kurio dalyviai gavo progą „praleisti dieną kito batuose“. Jiems buvo suteikta galimybė apsilankyti pasirinktoje įmonėje, artimiau susipažinti su jos veikla ir netgi atlikti praktines užduotis.
ISM
ISM / ISM nuotr.
Temos: 1 Studentai

Pirmąją lapkričio savaitę vykęs projektas „Patirk“ pakvietė Kauno ISM studentus pagilinti jau turimas žinias, pasimokyti iš vadovų bei perimti jų turimą patirtį.  Išbandyti savo jėgas buvo galima rinkodaros, pardavimų, žiniasklaidos ir logistikos srityse.

Dvylika bendradarbiauti sutikusių įmonių, tokių kaip „KG–Group“, „Anona“, „Kauno aerouostas“, „15min“ ar „Swedbank“, susilaukė didelio studentų dėmesio. Savo ruožtu įmonės domėjosi jaunų žmonių nuomonėmis, idėjomis, patarimais ir leido studentams įsilieti į organizacijos darbą.

Kauno muzikinis teatras studentams suteikė progą išbandyti save administratoriaus kėdėje, „KG–Group“ pasiūlė prisidėti atliekant naujų produktų degustaciją, o „AutoJuta“ leido išbandyti savo naujausius automobilius. Projekto uždarymo dieną dalyviai pasidalijo įspūdžiais ir džiaugėsi įgavę neįkainojamos patirties.

Studentų susidomėjimas šiuo projektu įrodė, jog neužtenka vien teorinių žinių – taip pat svarbu pamatyti ir kuo daugiau sužinoti apie įvairias sritis bei įmonių veikimo principus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius