Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 03

Studentai paskelbė pramogų sezoną

Kauno studentai ir vėl pasiruošę varžytis ir pramogauti – neseniai paskelbtas šmaikštus ir nuotaikingas didžiausios pramoginės studentiškos lygos „Kauno miesto studentų lyga 2009“ (KMSL) atidarymas.
Pereinamoji lygos taurė kasmet keliauja iš rankų į rankas.
Pereinamoji lygos taurė kasmet keliauja iš rankų į rankas. / Organizatroių nuotr.
Temos: 1 Studentai

KMSL – tai didžiausia pramoginė studentiška lyga Lietuvoje, kurioje varžomasi dažasvydžio, amerikietiškų kėglių, biliardo, ir kartingų lenktynių turnyruose. „Džiaugiamės, kad lyga nuolat didėja ir tobulėja. Pernai joje dalyvavo 164 komandos (864 studentai), šiemet gerokai peržengėme 200 komandų ribą, o plėstis tikrai dar galima. Kol kas aktyviausi yra KTU studentai, bet kiekvienais metais lygoje dalyvauja vis daugiau kitų universitetų atstovų“ - teigė lygos koordinatorius Arūnas Eitutis.

Kauno technologijos universiteto Studentų atstovybės (KTU SA) surengtoje šventėje buvo ištraukti burtai, kurie lėmė, kokiu būdu 224 lygoje dalyvaujančios komandos (1344 studentai iš 16 Kauno aukštųjų mokyklų) susiskirstė savo tvarkaraščius.

Šiais metais, kaip ir anksčiau, išlieka ir dar viena tendencija – lygoje dominuoja vaikinai. Iš visų lygoje susirungsiančių studentų tik 21 proc. merginų.

Po užvakar vykusio lygos atidarymo studentai savo kovas pradės jau šiandien – jie rungsis biliardo ir amerikietiškų kėglių turnyruose.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius