Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 23

Studentai vaikus apdovanojo šypsenomis

Visą gruodžio mėnesį Klaipėdos socialinių mokslų kolegijos Studentų klubas organizavo jau tradicija tapusią kalėdinę gerumo akciją „Padovanok šypseną“.
Prieš didžiąsias metų šventes Socialinių mokslų kolegija surengė labdaringą akciją.
Prieš didžiąsias metų šventes Socialinių mokslų kolegija surengė labdaringą akciją.

Studentai rinko pinigus, reikalingus daiktus, dovanas Klaipėdos 1–osios specialiosios mokyklos auklėtiniams, vaikučiams su negalia. Svarbiausias šios akcijos tikslas buvo padovanoti šypseną – bendravimą, pabuvimą kartu, šiltą bei linksmą aplinką, kurioje telpa tikėjimas, meilė, rūpestis šalia esančiais bei nuoširdumas.

Prieš organizuojant šią kalėdinę gerumo akciją studentai lankėsi jau ne kartą Klaipėdos 1–ojoje specialiojoje mokykloje, kad sužinotų, ko labiausiai stokoja jos auklėtiniai, kokiomis nuotaikomis pasitinkamos artėjančios šventės. Pasirodo labiausiai jiems trūksta bendravimo.

Kolegijoje akcija tęsėsi visą gruodžio mėnesį. Akcijoje aktyviai dalyvavo ne tik studentai, bet ir kolegijos dėstytojai, administracijos darbuotojai, studentų tėvai. SMK studentai nuvežė vaikams daugybę dovanų: mokyklai reikalingų raštinių prekių, higienos priemonių, saldumynų, vaisių, žaislų, žaidimų ir kitų nuostabių dalykų. Prie šios gerumo akcijos taip pat prisidėjo ir Socialinių mokslų kolegijos valgykla, iškepusi du didelius kalėdinius pyragus vaikams.

Už likusius, surinktus ir padovanotus pinigus Klaipėdos 1–oji specialioji mokykla nusipirks taip jiems trūkstamų vienkartinių viešojo transporto bilietėlių, kurių pagalba galės nuvežti vaikus prie jūros, į parodas ir kitus miesto visuomeninius renginius.

Kiekvienas Klaipėdos specialiosios mokyklos auklėtinis džiaugėsi dalyvavęs nuoširdumo kalėdinėje pasakoje, šventiniame renginyje, nuolat šypsojosi, jautėsi reikalingas ir suprastas. Studentai vaikams dovanojo dainas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius