-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 21

Studentų gatvę „okupuos“ menai

„Gatvės menas nėra vandalizmas“, – tokią žinią norėdama perduoti visuomenei Kauno technologijos universiteto (KTU) Statybos ir architektūros fakulteto studentų atstovybė kviečia kauniečius šiandien nuo 10 val. užsukti prie Statybos ir architektūros fakulteto (Studentų g. 49). Čia vyks renginys „Gatvės ritmu“.
 Renginyje „Gatvės ritmu“ bus galima išvysti, kaip dirba graffitus kuriantys menininkai.
Renginyje „Gatvės ritmu“ bus galima išvysti, kaip dirba graffitus kuriantys menininkai. / Eriko Ovčarenkos/ dienraščio „15 minučių“ nuotr.
Temos: 2 Menas Studentai

Šiandien vienai dienai Studentų gatvė taps menininkų darbo vieta. Savo sugebėjimus rodys jauneji grafitų meistrai ir kiti talentingi jaunuoliai. Renginio lankytojai galės pamatyti, kaip gimsta grafitai. Atitinkamą nuotaiką gatvėje kurs DJ Name leidžiama muzika. Veiksmą seksiantys žiūrovai galės išrinkti jiems labiausiai patikusį darbą, o kad laikas neprailgtų – dalyvauti žaidimuose.

„Norime atskleisti žmonėms kitą grafitų pusę, taip pat norima parodyti, kad tai menas. Prižiūrimas gatvės menas gali papuošti ne vieną apleistą pastatą ar gatvės sieną. Kiekvienas galės pamatyti, kad savo piešiniais grafitų menininkai gali sukelti ne tik pasibaisėjimą, bet ir šypseną, šilumą ar džiaugsmą”, – teigė renginio sumanytojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius