Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 04

Su D.Kreiviu siejamos įmonės neteisėtos statybos baigėsi taikos sutartimi

Vietoj planuotų socialinių butų ir bendruomenės centro Vilniaus Jeruzalėje iškilo kandidato į energetikos ministrus Dainiaus Kreivio verslo statytas daugiabutis, praneša portalas lrt.lt.
Dainius Kreivys
Dainius Kreivys / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Daugiabučio statybai leidimas buvo išduotas neteisėtai, tačiau su politiku susijusios įmonės „Statybų gausa“ projektą išgelbėjo konservatorių partnerių Vilniaus savivaldybėje parašai – su bendrove pasirašyta taikos sutartis, leidusi keisti sklypo detalųjį planą pagal jau vykusias statybas.

„Statybų gausą“, Registrų centro duomenimis, politikas valdo per bendrovę „Cactus“, kurioje D. Kreiviui priklauso 40 proc. akcijų.

D.Kreivys tikina nei apie sklypo privatizavimą, nei apie jame vykusias statybas bei ginčus su Statybų inspekcija nieko nežinantis.

„Įmonių veikloje nedalyvauju, situacijos nežinau ir negaliu pakomentuoti, esu Seimo narys, 10 metų politikoje ir su verslais nieko bendro neturiu“, – komentavo D.Kreivys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius