Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 05 18 /17:26

Vidaus reikalų ministro priimamajame apsigyvenusių parlamentarų krapštyti lauk atvyko policija

Trys Seimo nariai, trokštantys susitikti su Laimutės Stankūnaitės dukra, įsikūrė vidaus reikalų ministro Artūro Meliano priimamajame. Penktadienio pavakarę, pasibaigus ministerijos darbo laikui, pas parlamentarus atvyko policijos pareigūnai.
Saulius Stoma
Saulius Stoma / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tai įvyko 15min.lt pokalbio su Sauliumi Stoma metu. „Atvyko policija, rengiasi mus išvaryti, nežinau kuo baigsis. Jau atrodo, kad mus varys jėga. Įdomu, išvarys ar ne“, – 15min.lt telefonu sakė parlamentaras.

Kartu su juo ministro priimamajame buvo Kazimieras Uoka ir Rytas Kupčinskas.

Po kurio laiko tautos išrinktieji sutiko išeiti iš ministerijos patalpų ir patraukė į aikštę prie prezidentūros. Pasak S.Stomos, policijos pareigūnai bendravo mandagiai.

„Aikštėje būti prasmingiau, su žmonėmis galime pabendrauti“, – sakė jis.

S.Stoma pridūrė, kad jo kolegos parlamentarai Vidaus reikalų ministerijoje lankėsi penktadienio naktį ir rado neužrakintas ministerijos duris.

Nebežinau, ar yra prasmė mums čia būti, – sakė S.Stoma.

Anot S.Stomos, parlamentarai suorganizavo akciją, kurios tikslas – suteikti teisę Neringai Venckienei reguliariai matytis su L.Stankūnaitės dukra. „Mūsų tikslas yra parodyti, kad mes priešinamės ir reikalaujame sužinoti, ar tikrai nieko blogo neatsitiko mergaitei“, – kalbėjo parlamentaras.

Seimo narys sakė, jog tikėtasi, kad vidaus reikalų A.Melianas iš komandiruotės sugrįš penktadienį, tačiau vėliau paaiškėjo, kad ministras grįš tik sekmadienį. „Jeigu taip, tai jau nebežinau, ar yra prasmė mums čia būti“, – pridūrė jis.

Be kita ko, Seimo nariai reikalauja leisti matytis su mergaite bent vienam Seimo nariui, turinčiam teisę dirbti su slapta informacija, kuriuo pasitiki N. Venckienė.

„Tai yra neterminuota pilietinio pasipriešinimo akcija. Kai grįš prezidentė, ji bus vykdoma prie prezidentūros. Manau, kad net mes, politikai, nebeturime kito kelio, kaip priešintis neprievartiniu būdu. Politinės kovos formos jau išsemtos“, – kalbėjo S.Stoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius