Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 08 12

Sučiupta 13 kvaišalų platintojų

Vasarai dar nesibaigus pareigūnai džiaugiasi rezultatais – jiems pavyko sučiupti 13 narkotikų platintojų.
Narkotikų platintojas.
Narkotikų platintojas. / Klaipėdos apskr.VPK nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai šią vasarą, kaip ir kasmet, ypatingą dėmesį skyrė kurortams – Palangai ir Neringai. 

Klaipėdos apskr.VPK nuotr./Narkotikai
Klaipėdos apskr.VPK nuotr./Narkotikai

Sekmadienį Palangoje sulaikytas automobilis „Opel Calibra“, kuriuo į kurortą atvyko penki nedirbantys ir neteisti 19–23 metų Telšių miesto gyventojai. Transporto priemonės apžiūros metu pareigūnai rado ir paėmė 4 maišelius su įtariama narkotinėmis medžiagomis (apie 20 g). Įtariama, kad telšiškiai atvyko į Palangą, turėdami tikslą šias medžiagas parduoti.

Vienam iš vaikinų skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Šiuo metu sprendžiamas klausimas dėl kitų sulaikytų vaikinų patraukimo baudžiamojon atsakomybėn.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatoma laisvės atėmimo bausmę nuo 2 iki 8 metų.

Šią vasarą Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato struktūriniai padaliniai pradėjo 5 ikiteisminius tyrimus dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis kurortinėse Klaipėdos apskrities vietovėse. 3 ikiteisminiai tyrimai pradėti Klaipėdoje, po 1 – Neringoje ir Palangoje. Dėl neteisėtos narkotinių medžiagų prekybos sulaikyta 13 asmenų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius