Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 14

Sukarintos vestuvės Jurbarke: jaunieji tuoktis atvažiavo šarvuočiu

Šeštadienio popietę Jurbarką drebino tikra ir improvizuota karinė technika. Netradiciniu transportu, kariniu šarvuočiu, į Civilinės metrikacijos skyrių sumainyti aukso žiedų atvyko verslininkas Alvidas Aleksandras Čiuldys ir policijos pareigūnė Eglė Zaksienė.
Jurbarke susituokė verslininkas Alvidas Aleksandras Čiuldys ir policijos pareigūnė Eglė Zaksienė.
Jurbarke susituokė verslininkas Alvidas Aleksandras Čiuldys ir policijos pareigūnė Eglė Zaksienė. / Luko Pilecko nuotr.

Jaunieji tikino iš pradžių norėję susituokti Kauno rotušėje slapta ir be jokių iškilmių, tačiau turėjo santuoką sudaryti pagal gyvenamąją vietą. Kadangi įprastų vestuvių pora nenorėjo, galiausiai nusprendė pasirinkti netradicinį variantą – karinę techniką vietoje limuzino ir uniformas vietoje kostiumų ir suknelių.

VIDEO: Sukarintos vestuvės Jurbarke

A.A.Čiuldys yra šalia Smalininkų veikiančio tankodromo įkūrėjas. Čia siūlomos įvairios karinės pramogos – pradedant pasivažinėjimu šarvuočiais, baigiant specialiais bagiais ir kariniais žaidimais. Todėl technikos ir įrangos karinėms vestuvėms pakako.

Po ceremonijos Civilinės metrikacijos skyriuje, per kurią nuotaka pasirinko vyro pavardę, vestuvininkai patraukė į tankodromą, kur laukė vaišės ir klubo „Grenadierius“ pasirodymai – patikrinimas, ginklų paroda ir improvizuotas mūšis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius