Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 22

Sulaikė naminukės pardavėją

Uostamiestyje „už rankos” buvo sučiuptas klaipėdietis su dideliu kiekiu naminės degtinės.
Naminukė
Naminukė / Klaipėdos apskrities vyriausiojo komisariato nuotr.

Uostamiesčio Viešosios tvarkos biuro Prevencijos skyriaus pareigūnai ankstyvą šeštadienio rytą prie vieno Rumpiškės gatvės daugiabučio pastebėjo du sunkius kelioninius krepšius tempiantį vyrą. Nutempęs juos į daugiabučio rūsį, netrukus su palengvėjusiais ryšuliais vėl nuskuodė už namo kampo ir netrukus vėl pasirodė su likusiu kroviniu, kur ir buvo sulaikytas pareigūnų.

Sulaikytojo duotu raktu atrakinus vieną iš rūsyje buvusių sandėliukų, paaiškėjo, jog per du kartus jis į rūsį nutempė 10 dešimties litrų tūrio talpų su naminės degtinės kvapą skleidžiančiu skysčių – iš viso net 100 litrų gėralo.

Vyras policininkams sukūrė visą istoriją apie tai, kad jis tesąs vargšas „bomžiukas”, kuriam nepažįstamas vyras davęs rūsio raktelius ir paprašęs iš taksisto paimtus nešulius pristatyti į daugiabučio sandėliuką.

Už tai jam neva turėjo būti sumokėta 50 litų. Nei taksisto, nei vyriškio nepažįstantis, naminukę nešęs pirmą kartą. Netrukus pareigūnai pastebėjo, kaip vyras kojinėse bando paslėpti pluoštelį bankontų. Rastoji pinigų suma – per 500 litų – labiau atitinka 100 litro naminės kainą, bet ne gabenimo užmokestį. Įtariamą, jog šį kartą sulaiktas ne vargšas nešikas, o nemenkas naminukės tiekėjas, sustiprino ir itin iškalbinos jo mobiliojo ryšio telefono žinutės.

Patikslinus informaciją nustatyta, kad klaipėdietis naminę atgabenojam priklausančiu „VW Vento“, kuris, su pamainai pakrautomis tuščiomis 10 litrų talpomis, rasta netoli įvykio vietos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius