Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 18

Suoliukus Bernardinų sodui padovanojo ir buvęs Vilniaus meras Vilius Navickas

Vilniaus meras Artūras Zuokas, buvęs meras Vilius Navickas su žmona ir verslininkas Benediktas Gylys nupirko suoliukų Bernardinų sodui. Bendra dovanotų suoliukų vertė – 7000 Lt.
Uždarytas Bernardinų sodas
Uždarytas Bernardinų sodas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Aukos buvo surinktos projektui „Dovana Vilniui“, kurį pradėjo Vilniaus miesto savivaldybė ir VšĮ „Sveikas Miestas.“

„Visų mūsų pastangomis miestas gali tapti gražesnis, todėl kviečiu tuos, kurie gali, prisidėti dovanojant Vilniui dovanas. Mes su žmona Agne taip pat miestui padovanojome suoliuką, kuris stovės Bernardinų sode. Tai tam tikras mūsų jaunystėje šiame parke praleistų akimirkų, prisiminimų simbolis“, – sakė Vilniaus meras A.Zuokas.

B.Gylys teigė, kad „Bernardinų sodas man nuo mažų dienų yra viena mėgstamiausių Vilniaus vietų, taip pat norėjosi asmeniškai prisidėti prie gražėjančio miesto. Tik tas miestas, prie kurio kūrimo prisideda gyventojai, gali būti jaukus, savitas ir įdomus.“

„Dažnai mes gražiname tik savo kiemą, bet miesto parkas taip pat mūsų visu kiemas tik didesnis, todėl svarbu prisidėti kiekvienam pagal galimybes“, – sakė buvęs sostinės meras V.Navickas.

Asmenys ar įmonės taip pat gali prisidėti sodinant gėlynus Katedros aikštėje, L.Stuokos-Gucevičiaus skvere, Rotušės aikštėje, prie Šiuolaikinio meno centro, padovanoti suoliukus ir dviračių stovus sutvarkytam Bernardinų sodui, pušaitėmis papuošti šlaitą Gedimino prospekte, atnaujinti 35 miesto krepšinio, tinklinio, futbolo aikštes visame mieste.

Dovanas jau padovanojo UAB „Aviva“, UAB „Sampo“, UAB „Berlin-Chemie Menarini“, Nyderlandų ambasada, ir kiti.

Mecenatai bus įamžinti specialiose padėkos lentelėse prie dovanoto objekto. Bernardinų sodas turėtų atsidaryti jau rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius