-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 14

Surėmė pečius: Josvainiuose nuo gaisro nukentėjusiems žmonėms padėti nori kaimynai

Praėjusią savaitę Josvainių miestelyje atsitikus didžiulei nelaimei neabejingi kito bėdai liko kaimynai. Ugniai suniokojus namą gatvelės gyventojai kaipmat puolė padėti šeimai. Nukentėjusiesiems renkama parama ir tikimasi, kad suniokotą namą pavyks atstatyti.
Nuo gaisro nukentėję žmonės šiuo metu glaudžiasi pas dukrą Kaune
Nuo gaisro nukentėję žmonės šiuo metu glaudžiasi pas dukrą Kaune / Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Nuostoliai – milžiniški

Ugniagesių gelbėtojų tyrėjai konstatuoja, kad gaisro Labūnavos gatvės Josvainių miestelyje metu išdegė mansardinėje dalyje esantys du kambariai, apsilydė ir nuardyta 15 m² mansardinės dalies apdailos, nuardyta 100 m² stogo dangos, vandeniu sulietas pirmas namo aukštas. Jau dabar aišku, kad šeimininkai patyrė milžiniškų nuostolių.

Tragišką vakarą jie neseniai buvo grįžę iš darbo ir savo akimis matė, kaip liepsnos ryja jų turtą. Namo savininkui nuo regėto vaizdo net sušlubavo sveikata, pasidarė negera, tad jį savo globon perėmė atskubėję greitosios medicinos pagalbos medikai.

Glaudžiasi pas dukrą

Nuo gaisro nukentėję žmonės šiuo metu glaudžiasi pas dukrą Kaune. Name šiuo metu gyventi neįmanoma. Kas nesudegė, tas buvo sulieta vandeniu. Neabejingi Labūnavos gatvelės kaimynai suskubo į pagalbą nukentėjusiems ir tikisi surinkti kažkiek aukų.

Kaimynė Aistė Povilauskienė, pasikvietusi dar vieną kaimynę, organizavo paramos akciją. Josvainietės tikisi surinkti bent kažkiek pinigėlių ir padėti nukentėjusiai šeimai.

Kas nori prisidėti ar paremti padegėlius, gali ateiti į Labūnavos g. 21-ąjį namą. Kreiptis į A.Povilauskienę. Tikimasi, kad artimiausiu metu bus paskelbta ir banko sąskaita, į kurią visi norintys galės pervesti pinigų sumą.

Degė atvira ugnimi

Pragariškas gaisras kilo praėjusio antradienio vakarą. Tuomet baisūs ugnies liežuviai nušvietė Josvainių miestelį. Čia užsidegė medinis gyvenamasis namas. Ugnis pastatą rijo žaibiškai, laimei, žmonėms pavyko laiku išbėgti laukan. Pirmiesiems ugniagesiams atvykus į įvykio vietą namas degė atvira liepsna. Ugniagesiai dirbo apie valandą. Dar ir po nelaimės jie budėjo iki pirmos valandos nakties.

Dėl ko kilo gaisras, pasakyti sunku, bet ugniagesiai įtaria dvi realiausias versijas: arba ugnis įsiplieskė nuo krosnies, arba nuo elektros instaliacijos gedimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius