-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 09

Susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius apie naująjį vairuotoją: „Man labai patogu, kai mane veža G.Kirkilas“

Socialdemokratui susisiekimo ministrui Rimantui Sinkevičiui neįtiko buvusį ministrą Eligijų Masiulį vežiojęs vairuotojas. Ministras panoro į asmeninio vairuotojo pareigas grąžinti jau anksčiau susisiekimo ministrus vežiojusį kolegos partiečio Gedimino Kirkilo brolį Gintarą.
Rimantas Sinkevičius
Rimantas Sinkevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Man labai patogu, kai mane veža G.Kirkilas. Visi galvoja, kad Gediminas. Labai patogu, visi žiūri pagarbiai“, – aiškino, kodėl panoro keisti vairuotoją, ministras R.Sinkevičius.

Jis pripažino G.Kirkilą iš matymo pažinojęs nuo seno, tačiau gynėsi, kad partijos kolegos brolį asmeniniu vairuotoju paskyrė nenorėdamas, kad ne toks artimas žmogus žinotų visus jo kelius.

„Nenorėjau žinoti visų E.Masiulio kelių prieš tai buvusių, tai, galvoju, kam čia man gailėtis. Su Gintaru nebuvom draugai, bet vieną kitą kartą labinęsi, matęsi. Vieną bent iš matymo pažįsti, o kito visai nepažįsti. Tiesiog G.Kirkilas vairuotojas grįžo į savo buvusias pareigas“, – teigė ministras.

Man labai patogu, kai mane veža G.Kirkilas.

R.Sinkevičius sako, kad partietis G.Kirkilas šiam pasirinkimui įtakos neturėjo.

Pats G.Kirkilas patvirtino, kad abu jo broliai dirba vairuotojais. Gintaras dirba susisiekimo ministerijoje, o Artūras vairuoja troleibusą.

„Gintaras labai seniai dirba susisiekimo ministerijoje, gal 15 metų, gal dar ilgiau. Jis visada vežiojo ministrus, ir Algirdą Butkevičių, ir Petrą Čėsną, ir prieš juos buvusius. Jis atėjęs E.Masiulis jį pakeitė, nors paliko dirbti ministerijoje. Dabar jis grąžintas į pareigas. Atlyginimas liko tas pats, tai didelės reikšmės jam nėra“, – pasakojo G.Kirkilas.

Tiesa, G.Kirkilas pripažino, kad tarp ministrų tradicijos keisti vairuotojus nėra. Jis pats tapęs krašto apsaugos ministru asmeniniu vairuotoju paliko tą patį asmenį, kuris vežiojo ir buvusius ministrus Liną Linkevičių, Juozą Oleką.

„Jis dirbo ir su Rasa Juknevičiene, ir dabar vėl su J.Oleku“, – teigė G.Kirkilas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius