Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 04

Sustabdyta viešbučio „Europa Royale Druskininkai“ restorano veikla

Druskininkų valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos sprendimu, laikinai sustabdyta UAB „Kortas” (Vilniaus al. 7, Druskininkai) restorano – baro veikla.
Klaustukas
Lėkštė. / „Photos.com“ nuotr.

Sprendimas priimtas po pakartotino patikrinimo, kurio metu Druskininkų valstybinės maisto ir veterinarijos specialistai įsitikino, kad pažeidimai, nustatyti 212-10-01 atlikto patikrinimo metu, šalinami vangiai.

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba šių metų spalio 3 d. pranešime informavo, kad  Druskininkuose pradėtas skubus pranešimo apie apsinuodijimą maistu tyrimas. Atrinkti ir nusiųsti ištirti laboratorijoje geriamojo vandens, žaliavų, patiekalų mėginiai, ploviniai nuo gamybinių paviršių.

Druskininkų valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba gavo Alytaus visuomenės sveikatos centro  raštą apie Kaune ir Vilniuje užregistruotus dar 3 nepatikslintos bakterinės žarnyno infekcijos atvejus. Visi susirgusieji dalyvavo tame pačiame vestuvių pokylyje „Europa Royale Druskininkai“ restorane.

Pakartotino patikrinimo metu nustatyta, kad smulkus gamybos inventorius buvo nepakankamai švariai išplautas, tinkamai neišvalyti šaldymo įrenginiai. Šaldytuve, skirtame laikyti žalią mėsą, buvo sudėti pagaminti patiekalai (sriuba, kepta žuvis), daržovės buvo smulkinamos konditerijos gaminių gamybos zonoje, rastas nedidelis kiekis (0,6 kg) maisto produktų su pasibaigusiu tinkamumo vartoti terminu.

Dėl nustatytų pažeidimų įmonės atsakingam asmeniui 2012-10-01 buvo skirta bauda, o šiandien pakartotinai patikrinus, nuspręsta laikinai sustabdyti viešbučio „Europa Royale Druskininkai“ restorano veiklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius