Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 20

Sutiko milijonąję keleivę

Iš beveik 200 ketvirtdienį Kauno oro uoste nusileidusio lėktuvo keleivių viena jų galėjo džiaugtis ne tik galimybe bent trumpam sugrįžti į gimtinę, tačiau ir netikėtai gautomis gausiomis dovanomis.
Julia Michalovska
J.Michalovskai kompanijos „Ryanair“ atstovas L.Marozsi (kairėje) padovanojo skrydį dviems bet kuria kryptimi iš Kauno. / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Anglijos Stanstedo oro uoste vakar pakilęs lėktuvas į Lietuvą parskraidino milijoninę kompanijos „Ryanair“ paslaugomis pasinaudojusią keleivę. Ja tapo iš Vilniaus kilusi Julia Michalovska, jau trejus metus gyvenanti ir dirbanti Anglijoje. Jaunai moteriai buvo padovanotas skrydis dviem asmenims bet kuria kryptimi iš Kauno. „Jausmas tikrai malonus. Tai man buvo didžiulė staigmena“, – kalbėjo moteris, kurią oro uoste pasitiko jos artimieji.

Jau 4 metus su Kauno oro uostu bendradarbiaujanti kompanija „Ryanair“ per šį laikotarpį pervežė jau daugiau nei milijoną keleivių. „Tikiuosi, kad antrasis milijonas keleivių išskirs ir atskris į Kauną per dvigubai trumpesnį laiką“, – vylėsi Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Kompanijos „Ryanair“ atstovas Laszlo Marozsi patikino, jog bankrutavus bendrovei „flyLaL“, Lietuvoje atsirado nemenka rinkos niša, kurią tikimasi išnaudoti. „Analizuojame rinką ir svarstome naujų maršrutų, susietų su Kauno oro uostu, atsiradimo galimybę“, – teigė L.Marozsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius