Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 28

Sveikatos apsaugos ministerijos kancleris Rimantas Remeika posto neteks

Dabartinis Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) kancleris, liberalcentristas Rimantas Remeika toliau ministerijoje nebedirbs. Tai 15min.lt tiesioginėje konferencijoje patvirtino sveikatos apsaugos ministras, socialdemokratas Vytenis Povilas Andriukaitis.
R.Remeika
R.Remeika / „Scanpix“ nuotr.

„Nepasiliko. Su gerbiamu Rimantu Remeika mes jau tai aptarėme. Jis ieško kitos tarnybos, yra atestacinėje mūsų sutartyje parašyta, kad jis sutinka pereiti į kitas pareigas. Tai yra labai sąžininga pozicija. Mes sutarėme, kad ir mes pasiūlysime jam kitas pareigas, nes jis valstybės tarnyboje turi aukštą kategoriją, jį saugo įstatymai“, – pirmadienį viešėdamas 15min.lt redakcijoje sakė V.Andriukaitis.

Anot ministro, kanclerio pareigų R.Remeika įsitvėręs nesilaikė ir pats „suprato, kad nenorėtų likti komandoje“.

„Mes sutarėme, kad ieškosime išeičių ir jis supranta, kad jis taip pat nenorėtų likti šioje komandoje. Bandome ieškoti sprendimo, kuris patenkintų abi puses“, – kalbėjo sveikatos apsaugos ministras.

Kas SAM kanclerio poste pakeis R.Remeiką kol kas neaišku. V.Andriukaitis sako, kad naujo kandidato bus ieškoma skelbiant konkursą.

Liberalcentristas R.Remeika SAM kancleriu dirbo nuo 2009 m. Prieš tai jis buvo sveikatos apsaugos ministro patarėjas, dar anksčiau Seimo narys, Vilniaus savivaldybės tarybos narys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius