Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 04 12

Sveikų Velykų konkursas „Kiečiausias margutis“: siųskite nuotraukas, laimėkite prizų visai šeimai!

Nuo seno kiaušinis mūsų sąmonėje buvo gyvybės, vaisingumo ir derlingumo simbolis. Kodėl reikia jį marginti, jeigu jis ir taip yra simbolis viso to, ko trokšta žmogus? Ogi išmargintas jis tampa dar galingesnis ir paveikesnis, sako etnologai.
Sveikų Velykų konkursas
Konkursas „Sveikų Velykų“

Valgant margutį buvo tikima, kad ir pats valgantis žmogus taps sveikesnis, stipresnis, gyvybingesnis. Su tokiu pačiu palinkėjimu margučiai būdavo dovanojami ir kitiems – būti sveikam, tvirtam, stipriam, vaisingam, turtingam!

Turite mėgiamą tradicinį, iš senelių paveldėtą margučių marginimo būdą, be kurio neįsivaizduojate savo Velykų? Kuris šildo prisiminimais, jungia šeimą ir jums visada pavyksta kaip niekam kitam. O gal kaip tik šiemet išbandėte kažką naujo? Juk ir Velykos šiemet ne tokios, kaip visada.

Bet – būtinai su margučiais. Grožėkitės jais, dovanokite kitiems ir fotografuokite! O nuotraukomis dalinkitės su 15min skaitytojais ir laimėkite puikų prizą – 8 produktų higienos rinkinį visai šeimai!

15min nuotr./Higienos rinkinys šeimai
15min nuotr./Higienos rinkinys šeimai

Iki trečiadienio, balandžio 14 d., galite dalyvauti „Kiečiausio margučio“ konkurse! Siųskite nuotraukas adresu pozityviai@15min.lt, nepamirškite nurodyti konktaktų, kad laimėjimo atveju galėtume su jumis susisiekti!

Nuotrauką nugalėtoją rinks 15min skaitytojai. Nugalėtojus ir 3 rinkinių laimėtojus paskelbsime sekmadienį, balandžio 19 d.

SVEIKŲ VELYKŲ JŪSŲ NAMAMS!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius