-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 12 02

„Šventės su 15min“: magiškas Kalėdas namuose kurkime kartu

Nors šiais metais švenčių laukiame kitaip nei esame įpratę, tačiau tikime, kad nei pasaulinė pandemija, nei karantinas negali užtemdyti šventinės nuotaikos. Kad Kalėdų ir Naujųjų metų laukimas būtų lengvesnis ir smagesnis, pateiksime jums specialiai magiškoms šventėms sukurtą turinį. Čia rasite viską, ko gali prireikti pasiruošimui šventėms ir kalėdinės atmosferos sukūrimui.
meta_christmas
Šventės su 15min

Dabar daug daugiau laiko praleidžiame namuose, tad naujoje rubrikoje „Šventės su 15min“ kviečiame surasti jaukumo, šviesos ir šilumos. Čia rasite, kaip patiems susikurti magišką atmosferą. Gal atsiradusį laisvą laiką išnaudosite dovanų artimiesiems ir draugams kūrimui? Pasiūlysime jums dovanų idėjų ir įrodysime, kad jas pagaminti tikrai nėra sudėtinga.

Duosime patarimų, kaip originaliai supakuoti dovanas ir tuo pačiu išnaudoti nuo praėjusių švenčių užsilikusias dekoracijas. Padėsime jums papuošti namus ir paruošti šventinį stalą. Atskleisime ne tik naujausias dekoravimo mados tendencijas, bet ir pasidalinsime gardžiausiais receptais, kurie tikrai nustebins artimuosius.

123RF.com nuotr./Kalėdų dekoracija
123RF.com nuotr./Kalėdų dekoracija

15min aktualijų laidos „15/15“ vedėjas Tadas Grabys papasakos, be kokių patiekalų švenčių neįsivaizduoja kitų pasaulio šalių gyventojai. Žurnalistas „apsilankys“ ne tik Europoje, bet ir už Atlanto.

Keturių šalių ambasadoriai Lietuvoje T.Grabį pasikvietė į savo virtuves, kur ne tik atskleidė savo šalių švenčių tradicijas, parodė šventinio stalo puošmenas, bet ir gamino tradicinius šventinius patiekalus bei pasidalijo jų receptais. Kai kurių patiekalų istorijos ir valgymo tradicijos – intriguoja.

123RF.com nuotr./Šeima švenčia Kalėdas
123RF.com nuotr./Šeima švenčia Kalėdas

Visiems gerai žinoma ir populiari 15min rubrika „Ar žinai?“ gražiausiam metų sezonui žingeidiems skaitytojams taip pat paruošė žiemišką turinį. Ilgus žiemos vakarus praskaidrins dar negirdėtos istorijos apie Kalėdas ir Naujuosius metus, geriausių filmų ir dovanų TOP'ai bei kitokios įdomybės.

Kas gi tas Kalėdų Senelis? Kaip atsirado ši šventinė tradicija? Kodėl ant stalo dedame 12 patiekalų? Kokių klaidų filme „Vienas namuose“ nepastebėjote? Šioje rubrikoje rasite ne tik atsakymus į visus šiuos klausimus, bet ir dar daug įdomybių apie įspūdingas vietas, žmones, filmus ir viską, kas susiję su Kalėdomis.

15min projektas „Šiemet buvau geras“ jau visiems puikiai žinomas ir mėgiamas. 15min kiekvienais metais remia ir globoja 24 nevyriausybines organizacijas ir gerumo iniciatyvas, kurios kasdieniais darbais prisideda prie taip reikalingų pokyčių mūsų šalyje.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Šiemet buvau geras“ pristatymas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Šiemet buvau geras“ pristatymas

Kiekvieną Advento dieną ČIA rasite istorijas ir galėsite susipažinti su vieną gerumo organizacija, kurią remsime ir globosime visus 2021-uosius metus. Kad pamatytumėte, kaip organizacijų, jų savanorių, darbuotojų ar jų pagalbą gavusių žmonių gyvenimas atrodo iš arčiau, jums paruošime video reportažus.

15min komanda linki Jums saugaus ir šilto švenčių laukimo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius