Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 30

Šventosios poilsiautojai nufotografavo gelbėtojų visureigį vairuojantį vaiką?

Skaitytojas atsiuntė nuotrauką, kurioje matosi, jog gelbėtojų visureigį vairuoja vaikas. Tuo metu buvo įjungti švyturėliai. Skaitytojas sako, kad paplūdimyje buvo žmonių, todėl nesupranta, kodėl gelbėtojai taip neatsakingai elgiasi.
Šventosios gelbėtojai
Šventosios gelbėtojai

Skaitytojas pastebėjo, kad prie galingo gelbėtojų visureigio vairo sėdi mažametis, todėl nufotografavo. Gelbėtojų vadovas Jonas Pirožnikas sako, kad nebuvo girdėjęs apie tokį atvejį, tačiau suprato, apie kokį visureigį eina kalba – pažįsta ir gelbėtoją, ir vaiką.

Jis sako gerai pažįstantis savo darbuotoją, todėl galėtų lažintis, jog vaikas pats nevairavo. J.Pirožniko nuomone, vaikas, jei jis buvo vienas, galėjo tik sėdėti automobilyje. Gal tėvas leido įjungti švyturėlius, tačiau vairuoti jo tikrai niekas neturėjo leisti.

„Man žmogus pats atsiuntė nuotraukų, kur jo sūnus sėdi automobilyje – aplankė tėvą darbe. Netikiu, kad jam davė vairuoti“, – tikino gelbėtojų vadas.

Gelbėtojas Vidas iš Šventosios gelbėtojų posto patvirtino, kad jo sūnus iš tiesų vairavo.

Tiksliau – sukiojo vairą: „Jis man sėdėjo ant kelių. Manau, kad nieko nusikalstamo nepadariau. Jis nesilanko pas mane kiekvieną dieną ir nevažinėja nuolat. Žinot, sūnus... O žmonių paplūdimyje tikrai nebuvo daug. Vienas kitas.“

Šventosios gelbėtojai
Šventosios gelbėtojai

Tėviškus jausmus pademonstravęs gelbėtojas taip pat tikina, jog vaikas dar yra per mažas, kad mokėtų vienas valdyti automobilį net ir uždaruose kiemuose. Jis nepasiekia pedalų, todėl nuotraukoje, nors tėvo ir nesimato, jis sėdi atsilošęs. Tuo metu vaikas sukioja vairą, o tėvas mina pedalus: „Situacija buvo kontroliuojama.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius