-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 04

Švęsdamas savo penkiasdešimtmetį Valdemaras Tomaševskis sulaukė ir Artūro Zuoko dovanų

Antradienio vakarą Lenkų namuose Vilniuje savo penkiasdešimtmečio minėjimą surengęs Lietuvos lenkų rinkimų akcijos pirmininkas Valdemaras Tomaševskis sulaukė šimtų sveikintojų. Tarp jų buvo ir antros iš eilės kadencijos Vilniaus mero poste siekiantis Lietuvos laisvės sąjungos pirmininkas Artūras Zuokas, kuriam antrame mero rinkimų ture būtina V.Tomaševskio parama.
Valdemaro Tomaševskio gimtadienio šventė
Valdemaro Tomaševskio gimtadienio šventė / Asmeninio Dario Stanczyko archyvo "Facebook" nuotr.

V.Tomaševskiui A.Zuokas įteikė gėlių ir padovanojo savo kurto filmo apie popiežiaus Jono Pauliaus II vizitą Lietuvoje kopiją.

Tačiau apie politiką A.Zuokas su V.Tomaševskiu sako nekalbėjęs. Tą patį tvirtina ir V.Tomaševskis.

Didelės šventės nebuvo, nes yra pasninkas dabar, – sakė V.Tomaševskis.

Jis pasakojo, kad vakar sulaukė visų miestų, kuriuose LLRA yra valdančiosiose koalicijose, vadovų sveikinimų, ir A.Zuokas nebuvo išskirtinis.

„Iš ten, kur mes esame daugumoje, visi dalyvavo: Širvintų, Trakų, Visagino, Švenčionių ir Vilniaus merai mane sveikino, iš Seimo buvo socialdemokratų. Didelės šventės nebuvo, nes yra pasninkas dabar, tik toks paminėjimas“, – teigė V.Tomaševskis.

LLRA vadovas: „Be mūsų Vilnių valdyti bus sunku“

V.Tomaševskis kol kas neatmeta, kad antrame rinkimų į Vilniaus merus ture jo vadovaujama partija gali paremti dabartinio sostinės mero kandidatūrą. Dėl to LLRA vadovybė tarsis penktadienį. V.Tomaševskis rinkimuose liko trečias. Jį tik per plauką aplenkęs A.Zuokas antrame ture susikaus su liberalu R.Šimašiumi. R.Šimašius yra pareiškęs, kad dėl koalicijos sostinėje kalbėsis su visomis partijomis, išskyrus A.Zuoko ir V.Tomaševskio politines jėgas.

„Penktadienį turėsime tarybos posėdį, tai aptarsime šitą reikalą. Penkiose savivaldybėse koalicijose dirbame ir visose situaciją aptarsime. Vilniuje mūsų komanda didelė – penktadalis tarybos. Tai daug. Ir, aišku, be mūsų sunku bus valdyti Vilnių, nes frakcijų daug, o mūsų – viena iš stipriausių. Net penktadalis visos tarybos, čia kaip Seime trisdešimt parlamentarų. Kol kas visų taktinių planų neatskleisiu, palaukime penktadienio“, – kalbėjo V.Tomaševskis.

Sekmadienį vykusiuose savivaldybės tarybų rinkimuose Vilniuje LLRA laimėjo dešimt tarybos narių mandatų, o V.Tomaševskis tiesioginiuose merų rinkimuose liko trečias. Antrasis tiesioginių merų rinkimų turas vyks kovo 15 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius