-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 01

„Švykai“ tikisi įsitvirtinti Skandinavijos ir Beniliukso šalių rinkoje

Tiltų, pramonės objektų ir pastatų konstrukcijų antikorozinio dažymo paslaugas teikianti bendrovė „Švykai“ šiemet įgyvendino pirmą projektą Švedijoje ir užsibrėžė tikslą per ateinančius ketverius metus įsitvirtinti Skandinavijos ir Beniliukso šalių rinkoje.
Temos: 2 Švykai, UAB Rinka

„Analizavome, kuriuo keliu sukti mūsų įmonei: ar įvairinti paslaugų spektrą, ar plėstis geografiškai. Apsisprendėme, kad liksime siauros specializacijos įmonė, tačiau sieksime užimti naujų rinkų“, – įmonės strategiją dėsto bendrovės direktorius Vytautas Švykas.

„Švykai“ jau įžengė ir į Norvegiją, netrukus pradeda keturių tiltų antikorozinį dažymą. „Sutartys jau pasirašytos. Po kelių dienų viena brigada vyksta dirbti į Norvegiją, po poros savaičių važiuoja antra“, – sako V.Švykas.

Po ketverių metų bendrovės „Švykai“ apyvarta eksporto rinkose turi siekti apie 35 mln. Lt.

Lietuvoje rimtesnės plėtros įmonė neplanuoja. Įmonės strategijoje numatyta, kad per ateinančius 3–4 metus pardavimų pajamos Lietuvoje turėtų išlikti stabilios – apie 7 mln. litų, tačiau įgyvendinus paslaugų eksporto planus jos jau sudarys palyginti nedidelę visų pardavimų dalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius