Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 03

Svyruoja „Lietuvos geležinkelių“ vadovo kėdė

Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis neatmeta galimybės jau artimiausiu metu kelti valstybės įmonės „Lietuvos geležinkeliai“ vadovybės keitimo klausimo. Ministrą supykdė bendrovės vadovų norai per finansinį sunkmetį išsimokėti premijas.
Geležinkelis
Geležinkelis / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

E.Masiulis teigia ketinantis susitikti su „Lietuvos geležinkelių“ generaliniu direktoriumi Stasiu Dailydka ir „griežtai pasikalbėti“. Ministras neneigia, kad per šį susitikimą gali būti sprendžiamas ir paties S.Dailydkos likimas, antradienį rašo „Vilniaus diena“.

Kada įvyks pokalbis su S.Dailydka, susisiekimo ministras kol kas negalėjo pasakyti, bet tvirtino, jog tai galėtų būti šią arba kitą savaitę. E.Masiulis per būsimą pokalbį taip pat žada aptarti „Lietuvos geležinkelių“ vadovų gaunamų atlyginimų klausimą.

„Dabartinėmis sąlygomis reikėtų ne apie premijas kalbėti, bet apie tai, kad jų atlyginimai viršija net ministro algą. Apie tai būtinai reikės pasikalbėti“, – teigė E.Masiulis.

„Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius tikino nesibaiminantis ir netgi laukiantis „geranoriško pokalbio“ su E.Masiuliu, nes tikisi išsiaiškinti „visus pastaruoju metu kilusius nesusipratimus“, tarp jų – ir dėl raštų apie premijas bei dividendus.

Kaip skelbta, valstybės valdomų „Lietuvos geležinkelių“ vadovybė parašė raštą, kuriuo reikalaujama, kad kaip premijos jai būtų išmokėta 550 tūkst. litų. Tačiau bendrovės vadovai tikina nesiekę, kad 550 tūkst. litų iš paskirstytinojo bendrovės pelno būtų išmokėti jų premijoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius