Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 16

Tarpušvenčiu už automobilių stovėjimą Kaune nereikės mokėti

Kauno miesto taryba ketvirtadienį palaimino siūlymą, kad šventinę savaitę nuo Kūčių iki sausio 2 dienos Kaune nebus renkamas mokestis už automobilių stovėjimą apmokestintose vietose.
Naujoji rinkliava savivaldybės „kišenę“ papildė beveik 200 tūkst. litų.
Nuo Kūčių iki sausio 2 dienos Kaune nebus renkama už automobilių stovėjimą tam numatytose vietose / 15min.lt/Egidijaus Jankausko nuotr.

Vietinė rinkliava nebus renkama gruodžio 22-31 dienomis. Savaitgaliais ir švenčių dienomis paprastai už automobilių stovėjimą mokėti ir dabar nereikia. Kadangi šiemet Kūčios bus nedarbo diena, kauniečiai, pastatę automobilį apmokestintose vietose, nemokės už tai nuo gruodžio 24 d. iki sausio 2 d.

Politikams pasidomėjus, ką tuo metu, kai rinkliava nebus renkama, veiks bendrovės „Automobilių stovėjimo aikštelės“ darbuotojai, paaiškėjo, kad jie tuo metu tvarkys miesto teritoriją. Minties išleisti juos nemokamų atostogų buvo atsisakyta.

Skaičiuojama, kad per penkias darbo dienas už automobilių stovėjimą į miesto biudžetą nebus surinkta 40 tūkst. litų rinkliavos.

Per šventes ir tarpušvenčiu Kaune rinkliava už automobilių stovėjimą tam numatytose vietose nerenkama jau ne pirmi metai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius