Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 25

Tauragės moterys, būkite atsargios – jus gali išgąsdinti keistai besielgiantis vyras

Nutikimas, kurį „Tauragės kurjeriui“ papasakojo tauragiškė (vardas ir pavardė redakcijai žinomi), paragino perspėti visas Tauragės miesto moteris, kad būtų budrios – Tauragėje, bet kurioje atokesnėje vietoje, jus gali užklupti keistai besielgiantis vyras. Moters pasakojimu susidomėjo Tauragės policija. 
Žiema Tauragėje
Žiema Tauragėje / „Tauragės kurjerio“ nuotr.
Temos: 2 Tauragė Vojerizmas

„Tauragės kurjerio“ redakcijai Tauragės mieste gyvenanti vidutinio amžiaus moteris papasakojo keistą nutikimą. Vieną šios savaitės vidudienį ji išėjo pasivaikščioti. Moteris sako mėgstanti vaikščioti gryname ore, todėl dažnai pasirenkanti vietą netoli miško, už Žalgirių gimnazijos.

„Šita vieta mėgstama tauragiškių, vaikšto mamos su mažais vaikiukais, vežimėlius stumia. Vidurys dienos, net nepagalvojau, kad gali dėtis tokie dalykai“, – kalbėjo moteris.

Moteriai einant šaligatviu, prie jos privažiavo automobilis, vairuojamas jauno vyro. Jis automobilyje buvo vienas. Mašina sustojo, vairuotojas atidarė dureles ir paklausė, kiek dabar valandų.

„Man jo klausimas pasirodė keistokas, dabar šiaip visi turi mobiliuosius telefonus ir gali pasižiūrėti, kiek valandų. Net pagalvojau, gal koks chuliganas, nori atimti mano telefoną“, – sakė moteris.

Telefono iš kišenės ji neišsitraukė, vairuotojui pasakė, kad valandų galbūt apie dvylika – vidurdienis. Ir staiga pamatė, kad vyrukas čia pat gatvėje, sėdėdamas prie vairo, masturbuojasi.

„Jis ėmė manęs prašyti, kad žiūrėčiau į jį. Labai išsigandau, net nesumojau, ką daryti. Pamačiau, kad ateina vyras, stumiantis vaikišką vežimėlį, nusisukau ir beveik nubėgau. Spėjau įsiminti mašinos numerį, markę, bet fotografuoti neišdrįsau“, – pasakojo moteris.

Ji mano, kad apie tokį vyrą reikėtų perspėti kitas moteris, ypač merginas ir mergaites, kurios vienos mėgsta pasivaikščioti. Galbūt taip viešoje vietoje besielgiantis vyras turi ir labai piktų kėslų, gali išgąsdinti vaikus.

Panašų nutikimą „Tauragės kurjeriui“ pernai rudenį buvo papasakojusios dar kelios Tauragės miesto gyventojos. Todėl šįkart redakcija apie tai pranešė Tauragės policijos komisariatui. Pareigūnai jau po keleto valandų pagal moters nupasakotus vairuotojo duomenis, automobilio numerį ir markę nustatė, kam priklauso automobilis ir net sustabdė šią mašiną, važinėjančią Tauragės gatvėmis.

Moters pasakojimu susidomėjo Tauragės policija

Išsiaiškinta, kad moteris gąsdinti ir keistai elgtis Tauragėje galėjo trisdešimtmetis Jurbarko rajono gyventojas, važinėjantis „Crysler“ automobiliu. Jį policija įspėjo, tačiau bausti kol kas vyro nebuvo už ką. Todėl negalima viešinti ir jo asmens duomenų.

Tikėtina, kad šis vyras specialiai atvažiuodavo į Tauragę. Kadangi yra nevietinis, kalbindamas moteris, neslėpdavo veido.

Pareigūnai ragina Tauragės moteris nebijoti tokių vyrų ir apie jų elgesį pranešti policijos pareigūnams. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius